Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ce poți face cu smartwatch-urile Google

Ceasurile inteligente de la Google (LG G Watch, Samsung Gear Live și viitorul Moto 360) sunt, se pare, cu mult peste produsul celor de la Apple, iWatch, datorită multitudinii de lucruri interesante pe care le pot face și modului în care ușurează zi de zi viața utilizatorilor lor. Avem mai jos câteva exemple de situații în care ceasul deștept de la Google se dovedește mai mult decât folositor.

  • Oferă informații în timp ce te afli în mișcare și oferă sugestii bazate pe timp și locația ta. Spre exemplu, îți spune exact cât timp mai ai până la destinație și câte stații de autobuz au rămas până la locul unde trebuie să ajungi.
  • Atenționează utilizatorul cu privire la pericolele și neplăcerile pe care le poate întâmpina pe drum. Spre exemplu, îți poate spune dinainte dacă o plajă se află în condiții bune sau dacă ar trebui să cauți alta.
  • Oferă părinților posibilitatea de a lua micul dejun cu familia și de a ține în același timp sub observație directă timpul rămas până la momentul plecării spre școală și servici, prin notificări periodice.
  • Răspunde la întrebări și mesaje doar prin adresarea vocală, afișând în timp real scorul unui meci sau răspunsul la orice altă întrebare.
  • Poți chema un taxi cu ajutorul lui, poți seta alarme, trimite și primi mesaje text.
  • Monitorizează atent exercițiile fizice, înregistrând fiecare pas și oferind informații utile care te ajută să-ți atingi obiectivele setate, înregistrând în același timp rata de bătaie a inimii, nivelul glucozei din sânge, distanța parcursă etc.

Moto 360 va dispune de un cadran rotund, spre deosebire de cele pătrate apărute până acum, și va putea fi purtat atât pe mâna stângă cât și pe mâna dreaptă, datorită ecranului care se poate roti cu ușurință.

Cu siguranță că pasionații de smartwatch vor găsi în produsele Google o mulțime de avantaje care urmează să le ușureze și să le faciliteze task-urile de peste zi. Iar dezvoltarea acestei tehnologii este abia la început, conform declarațiilor Google.

foto

Picture of Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *