Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cele mai absurde aplicații pentru dispozitivele mobile

Există aplicații pentru dispozitive mobile cu utilități dintre cele mai năstrușnice, cum ar fi apelarea la un necunoscut pentru a-ți ridica moralul, detectarea activităților paranormale sau jocuri pentru pisici plictisite.

CUDDLR

Dacă ai avut o zi proastă, există aplicație pentru a invita necunoscuți să-ţi ridice moralul cu o îmbrăţişare. Aplicaţie pentru Android, iOs, Gratis.

iFART MOBILE

iFart Mobile este o aplicați amuzantă care scoate zgomote „obraznice”. Aceasta este folosită cel mai des pentru a face false colegilor sau pur și simplu dacă te plictisești.

PARANORMAL EMF METER

În lipsa unui instrument complex folosit de vânătorii de fantome, utilizatorii pot descărca această aplicaţie pentru a detecta orice activitate paranormală. Pentru Android şi iOs. Gratis.

GAME FOR CATS

Este un joc pentru ca pisica ta să nu se plictisească. Aplicaţia înregistrează lăbuţele pe ecran şi emite luminiţe şi sunete pentru ca animalul tău de companie să se distreze de minune. Doar pentru iPad. Gratis.

HELLO COW

Salut, vacă. Iar văcuţa care la început pare tristă, se înveseleşte când este salutată. Este un joc gândit iniţial pentru copii, dar nu se ştie niciodată… Aplicaţie pentru iOS. Gratis.

SKINNYPIX

Vă amintiţi că unele vedete precum Kim Kardashian au fost acuzate că folosesc Photoshop-ul în selfie-urile lor? Kim a dezmințit categoric, probabil pentru că folosește această aplicație care te face să apari automat mai slab. Doar pentru iOs. Gratis.

iGOTCHA SUCKA

Te-a supărat cineva sau ți-a făcut ziua proastă și vrei să îi întorci „favoarea”? iGotcha Sucka te ajută să le plătești polița tuturor celor care te-au scos din sărite.Tot ce trebuie să faci este să selectezi o simplă frază și să setezi meniul, apoi telefonul tău va transmite mesajul potrivit destinatarului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *