Celebrități care refuză ajutorul profesioniștilor și se machiază singure

Chiar dacă sunt persoane publice, iar atenția media exercitată asupra lor este una foarte mare, unele dintre celebritățile globului refuză să se lase pe mâinile stiliștilor și își construiesc propriul stil. Bineînțeles că produsele de make up de care ele dispun sunt la fel de scumpe și în trend ca cele folosite de profesioniști, dar trebuie să le apreciem pentru efortul de a rămâne cu picioarele pe pământ, la fel ca noi, cele care ne aranjăm zilnic singure.

Uite aici care sunt vedetele/celebritățile/persoanele publice ce aleg să se aranjeze singure:

1. Kate Middleton. Faimoasa prințesă și soția moștenitorului tronului Angliei este cât se poate o persoană cu picioarele pe pământ. Chiar dacă ar fi trebuit să aibă în jurul ei o armată de stiliști, frumoasa Kate alege să se machieze singură, singurul lucru în privința căruia se lasă pe mâinile specialiștilor fiind părul. De cele mai multe ori, ea optează pentru un look natural sau pentru accentuarea ochilor.

67f54caf5ea45fe3_kate_middleton.xxxlarge_1

2. Blake Lively. Dacă în serialul care a făcut-o celebră, Gossip Girl, frumoasa Blake apărea în cele mai frumoase ținute și atrăgea privirile prin coafură și machiaj, în viața de zi cu zi actrița alege să se aranjeze singură. Ea își face atât machiajul, cât și părul singură.

293597s

3.  Soția lui Gerard Pique alege să fie cât mai naturală în aparițiile sale și se aranjează singură. Motto-ul după care Shakira funcționează: “Sunt bună, sunt rapidă, sunt ieftină.”

shakira

4. Cine ar fi crezut că Cheryl Cole nu are în spate o armată de stiliști? Superba cântăreață alege să se machieze singură, argumentând că nimeni nu îi cunoaște fața mai bine ca ea.

1393951488_cheryl-cole-twitter-pictures-hair

5.  Scarlett Johansson recunoaște că la evenimentele mondene se lasă pe mâinile stiliștilor, însă la conferințele de presă și emisiuni se descurcă singură.

scarlett-johansson-pregnant

Chiar dacă mai dau și greș trebuie să le apreciem totuși pentru inițiativă, nu?