logo
Search
Generic filters
Exact matches only

[Cluj] Se apropie BuzzCamp Cluj! Te-ai inscris?

Stim, ti-am spus deja ca BuzzCamp vine in orasul tau, insa revenim cu o super veste: Clujul va fi gazda evenimentului pentru doua zile. Pe 20 – 21 aprilie, la Hotel Ramada, Inspire Group te astepta la cea de-a 13-a editie de BuzzCamp, cel mai complex eveniment de recrutare targetata, dezvoltare personala si orientare in cariera. Pentru ca sunt invitati speakeri alesi pe spranceana si mai mult de noua companii care vor sa interactioneze cu tine pentru a-ti prezenta oportunitatile de cariera, iti sunt dedicate doua zile.

Nu te-ai inscris inca la BuzzCamp? Noi iti recomandam sa te grabesti!

Acceseaza http://buzzcamp.ro/event/cluj/inscriere/ si intra in comunitatea BuzzCamperilor.

Am stat de vorba cu organizatorii si iata ce am aflat:

“300 de tineri vor fi selectati pentru a participa la eveniment, iar confirmarea locului le asigura accesul la conferintele  din cele doua zile care vor avea ca teme “Am reusit. Cum imi pastrez motivatia?” si “Esecul-prima  lectie de (auto)motivare”.

In  fiecare editie aducem ceva nou, iar tema aleasa este bazata pe feedback-ul participantilor editiilor anterioare, fiind o tema de actualitate si de interes pentru ei. Este important ca tinerii sa interactioneze cu oameni care au ceva de spus si din a caror experienta de viata sa aiba de invatat. Tocmai de aceea, speakerii invitati sunt din domenii variate, oameni cu povesti de succes, printre care ii putem mentiona pe Heidi Hoka, Mirela Salagean, Iuliana Badea, Ana Caitaz.

Pe langa informatiile pentru dezvoltarea lor personala, impreuna cu companiile participante, le oferim tinerilor oportunitati reale de angajare si orientare in cariera.

Astfel, in cadrul workshop-urilor dar si in timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere, se vor intalni cu reprezentantii  Lidl, Steelcase, EY, Leoni, E.ON, SYKES, Tenaris Silcotub, BUW, Bombardier.

Ne dorim sa ajutam tanara generatie sa-si gaseasca drumul catre un viitor de succes. De sapte ani reusim prin evenimentele noastre sa influentam pozitiv viitorii profesionisti si continuam sa o facem in fiecare editie.

In plus, am pregatit numeroase surprize si premii, tot ce trebuie sa faca tinerii este sa accepte provocarea pe care o lansam.

Vino cu gasca de prieteni la eveniment si BuzzCamptescoate la bere. Gasca cea mai mare va fi castigatoare! Trimite un e-mail pe adresa [email protected] cu numele gastii tale si numele prietenilor care te vor insoti la eveniment. Pentru a intra in competitie,  inscrierea la eveniment este obligatorie atat pentru tine, cat si pentru prietenii tai. Termenul limita de aplicare este 19 aprilie, ora 23:59.

Consideram ca sunt suficiente motive sa nu lipsiti de la BuzzCamp, un eveniment de recrutare altfel! Inscrierile se fac pe http://buzzcamp.ro/event/cluj/inscriere/,  iar participarea este gratuita!”

Inscrie-te si devino BuzzCamper!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.