logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum îmbunătățeste tehnologia deep-tech noul nostru „normal”?

Codiax 2021

Cluj-Napoca, 7 mai

 

2021 marchează cele mai mari și mai puternice schimbări din era deep tech. Suntem într-un moment din istorie în care viteza record a dezvoltării vaccinului covid-19 a fost parțial datorită inteligenței artificiale (AI), tehnologia de realitate augmentată (AR) a fost utilizata in sala de operatie in timpul unei interventii chirurgicale live, dronele sunt acum concepute pentru a poleniza culturile și a efectua inspecții ale mașinilor în spații înguste, iar Blockchain este pe cale să accelereze cele mai multe obiective de dezvoltare durabilă. Tehnologia deep tech a îmbunătățit noul nostru “normal”. Acestea sunt câteva dintre subiectele acoperite în cea de-a patra ediție a Codiax.

Inovație, expertiză, pasiune, cunoaștere, viitor. Sunt cuvinte ce pot parea scoase din context, insa in jurul carora vom atinge subiecte de interes.

Codiax 2021_Event structure

Surpriza din acest an este Laura Kerber, cercetător la Laboratorul de propulsie cu jet al NASA. Dr. Laura Kerber este geolog planetar, cercetările sale vizând domenii precum vulcanismul exploziv, eroziunea vântului în deșerturi și peșterile extraterestre. Ea ne  va împărtăși informatii pana acum necunoscute despre peșterile de pe lună si impacul tehnologiei in cercetari de acest gen.

Va invitam la workshop-uri găzduite de cele mai inovatoare companii în domeniul deep tech

Workshop-urile editiei 2021 a Codiax acopera diferite domenii de deep tech, aducând pe scenă toată experiența și expertiza necesară noilor provocări ale lumii.

 

  1. Rețete de clonare vocală pentru cercetători de date științifice: de la spartan la gourmet, care vor prezenta diferite abordări ale clonării vocale, luând în considerare constrângerile în ceea ce privește volumul de date, puterea de calcul și instrumentele disponibile, găzduit de trei specialiști din cadrul companiei Endava;

 

  1. Găsirea automată a erorilor cu testarea Fuzz, care va acoperi elementele de bază ale acestui tip de testare, prezentat publicului nostru de Everest Munro-Zeisberger, CTO @ Fuzzbuzz;

 

  1. Potrivirea jurnaliștilor cu experții din domeniu: Clasificarea textelor cu BERT și Gradient Boosting Trees de la idee la producție, un workshop despre cum să se potrivească jurnaliștii interesați să scrie o poveste cu experți relevanți din domeniu, gazduit de Andrei Olariu de la Stone Soup Technology;

 

  1. Coding the Magic Internet Money – A Blockchain Programming Workshop Beyond The Market Hype, o explorare practică a celui mai popular limbaj de programare blockchain – Solidity, găzduit de Alex Males de la Payable.

 

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

Va invitam sa descoperiți cum va revoluționa tehnologia noul nostru “normal” direct de la experții in domeniu din Laboratorul de propulsie cu jet al NASA, Hello Tomorrow, Forbes 30 under 30, ML6, Overstory, Evidently.AI, Fortune 500 si Uizard.

 

Biletele se pot achiziționa de pe https://codiax.co/tickets/

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *