Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
gala excelentei in mediere
gala excelentei in mediere

Ediția a V-a a Galei Excelenței în Mediere are loc între 31 martie și 2 aprilie 2017

Cea de-a V-a ediție a Galei Excelenței în Mediere are loc la Cluj-Napoca, în perioada 31 martie – 2 aprilie 2017. Evenimentul întrunește experți și profesioniști de seamă din domeniu, personalități din mediul de afaceri sau din sfera politică și juridică.

„Cred în mediere și vreau să aduc la aceeași masă toți actorii care ne ajută să creștem medierea la adevărata ei valoare. Cred în mediere și în rezultatele rapide și valoroase pe care le aduce mediului de afaceri. Să fii mediator este recunoașterea în față celorlalți că ești iubitor de pace” declară Anca Lucia Stancu, mediator și organizator al Galei Excelenței în Mediere.

Agenda evenimentului

Gala Excelenței în Mediere se desfășoară pe parcursul a trei zile, timp în care discuțiile vor fi concentrate pe dialog, interactivitate și relaționarea dintre mediatori și reprezentanții mediului de afaceri din țara noastră.

Astfel, în ziua deschideriii evenimentului va avea loc festivitatea de premiere a celor care s-au remarcat anul trecut, în ceea ce privește proiectele pe care le-au întreprins, urmând ca în următoarele zile să aibă loc conferință internațională pe tema „Medierea – management pozitiv al conflictului”, care va conține prezentări ale specialiștilor din țară și din afară. Subiectele abordate includ medierea în business, dar și sesiuni de lucru. Printre invitații de succes ai evenimentului se numără și Irena Vanenkova, director executiv al International Mediation Institute.

Cui se adresează evenimentul

Gala Excelenței în Mediere se adresează persoanelor interesate de domeniul medierii, oamenii de afaceri din diverse domenii de activitate (producție, IT, investiții financiare, dezvoltare imobiliară, comerț, domeniul bancar, mass media, consultanță, etc.).

Peste 1000 de specialiști și oameni de afaceri au participat la edițiile precedente ale Galei Excelenței în Mediere.

Informații suplimentare despre eveniment pot fi găsite pe site-ul Galei, precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Bilete și locație

Informații despre eveniment și participare pot fi descoperite pe site-ul Galei.

Evenimentul are dress code Black Tie și va avea loc în sala International Ballroom, Transylvania College, Aleea Băișoara nr. 2, Cluj-Napoca.

Gala Excelenței în Mediere, ediție aniversară

În 2017, Gala Excelenței în Mediere a ajuns la ediția a V-a. Astfel, evenimentul care promovează medierea, cea mai tânără profesie liberală din România, va avea parte de o ediție aniversară. Această constă într-o cale reală spre progres prin artă comunicării și a gestionării conflictelor, a soluțiilor inteligente și personalizate fără de care o societate nu ar putea evolua, precum și comunitatea mediatorilor.

Prima ediție a Galei Excelenței în Mediere a avut loc în anul 2013, în Cluj-Napoca. De atunci, evenimentul a continuat să crească în fiecare an, ajungând să se bucure de recunoaștere la nivel internațional.

Gala Excelenței în Mediere este sprijinită de Consiliul Județean Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, precum și Universitățile Babeș-Bolyai și Bogdan Vodă, asociațiile de mediatori și partenerii evenimentului: Transylvania College, Rondocarton, Wens, Vitrina Advertising, Klain, International Mediation Institute, Netinform, Exploratoriu, Jolidon, Visit Cluj, Centrul Cultural și Academic Olandez Cluj, Vivasan, AFA Cluj, Allure, Brodante, Clujana, Luminița Balazs Fashion, Loftiness, Long Way, Netherlands Romanian Camber of Commerce, ARPCC, ATDIS,  GRID România, Vladica&Asociații,  Institutul Transilvan De Mediere,  Safety Broker, Șerban și Asociații, Profesional SP.

Cover - Sursa foto: Galei Excelenței în Mediere
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *