Search
Generic filters
Exact matches only

A fost lansată o platformă Wiki de eCommerce

Mai multe organizații internaționale au lansat EcommerceWiki, o platformă online asemănătoare cu Wikipedia, însă în care sunt abordate doar subiecte legate de comerțul și marketingul online.

Scopul EcommerceWiki este acela de a oferi posibilitatea experților în marketing online din întreaga lume să publice, într-un singur loc, informații interesante și relevante pe diferite subiecte ce țin de comerțul online, precum merchandising, performance advertising, selectarea unei platforme şi managementul social media. În plus, platforma poate deveni un instrument util de învățare și de informare și pentru persoanele interesate de acest domeniu sau pentru cei care vor dori să activeze în el pe viitor.

Ce este EcommerceWiki?

EcommerceWiki este o platformă online asemănătoare cu Wikipedia, dar care se adresează doar domeniului marketingului online. Până în prezent, pe aceasta pot fi accesate peste 40 de subiecte, de la eCommerce-ul transfrontalier, până la eMail marketing şi SEO. Fiecare subiect este divizat pe trei niveluri – începător, mediu, expert – astfel încât să poată satisface nevoile de informare ale unui număr cât mai mare persoane interesate de acest domeniu.

EcommerceWiki este o inițiativă a Fundației Ecommerce, o organizație non-profit formată din asociații naționale de e-commerce din toată lumea. Prin intermediul proiectului sperăm să oferim acestei comunităţi mondiale de e-commerce o platformă unde să fie adunate şi distribuite toate cunoştinţele despre subiectele abordate în domeniu: de la branding şi performanţă, la publicitate, merchandising, selectarea unei platforme de e-commerce sau administrarea unor platforme de social media”, se arată în descrierea apărută pe pagina oficială a platformei.

Cum poţi deveni membru EcommerceWiki?

Pentru a deveni un membru al EcommerceWiki, tot ce trebuie să faceţi este să completaţi un formular, care poate fi găsit pe site-ul oficial al platformei. Formularul cuprinde câteva câmpuri cu informaţii personale precum sexul, numele, vârsta, țara de proveniență şi o adresă de e-mail, dar și câteva informații profesionale, precum funcția şi compania la care lucrați.

Dorința noastră este să facem din EcommerceWik un manual internațional de e-commerce, care să ajute oamenii să învețe tot ce au nevoie despre e-commerce, să își dezvolte aptitudinile şi să își îmbunătățească afacerea. Prin împărtășirea cunoștințelor tale cu comunitatea, îi vei ajuta pe alții să devină mai buni în e-commerce. În schimb, tu vei avea posibilitate de a-ţi îmbunătății propriile cunoștințe prin contribuția experților în domeniu şi prin posibilitatea de a contacta alți experți (n.r. prezenți pe platformă). De asemenea, vei avea ocazia de a te face cunoscut ca un expert internațional într-o anumită arie a e-commerce-ului, unui număr mai mare de persoane interesate de acest domeniu”, mai apare în descrierea platformei EcommerceWiki.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *