logo
Search
Generic filters
Exact matches only

HBO 2 va fi disponibil din luna martie, în România

Postul de televiziune pentru întreaga familie, HBO 2, va putea fi urmărit și din România. Televiziunea a anunțat că acesta va fi disponibil începând cu 21 martie. Tot din această dată, HBO Comedy se va transforma în HBO 3.  

HBO Europe a anunţat, miercuri, că va face modificări în portofoliul său de televiziuni din Europa Centrală şi de Est.

Astfel, pe 21 martie, HBO va relansa televiziunile sale liniare pentru abonaţii din Europa Centrală şi de Est, propunându-şi să difuzeze inclusiv în România cele mai bune programe prin HBO, HBO 2 şi HBO 3. „Cele trei posturi vor oferi cele mai bune filme, producţii originale HBO şi nu numai, adresate tuturor tipurilor de public”, precizează HBO, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Seriale de top și blockbustere hollywoodiene

Astfel, HBO va continua să difuzeze în premieră şi în exclusivitate „seriale de top şi blockbustere hollywoodiene, documentare, producţii locale şi evenimente importante din lumea cinematografică, 24 de ore din 24”. De asemenea, principalele seriafille produse de HBO vor avea premiera în România în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite.

Pe de altă parte, din 21 martie, televiziunea HBO 2 va fi disponibilă şi în România. “HBO 2 se axează pe programe pentru întreaga familie: de la comedii şi filme pentru copii la filme de acţiune şi thrillere, canalul va oferi programe adresate tuturor. În timpul zilei, copiii vor putea urmări filmele preferate, în timp ce seara este dedicată părinţilor”, potrivit sursei citate.

HBO Comedy devine HBO 3

Începând de la aceeaşi dată, HBO Comedy va deveni HBO 3, “locul în care vor putea fi urmărite producţii HBO noi, dar şi de colecţie”“Disponibil până la 24 de ore pe zi, HBO 3 va difuza în întregime sezoane ale producţiilor HBO US, precum şi producţii ale HBO Europe”, mai spune HBO.

HBO nu a precizat în grilele căror operatori de cablu şi / sau satelit din România va fi disponibilă televiziunea HBO 2.

HBO s-a lansat în Europa Centrală în 1991. HBO România s-a lansat în 1997 ca prima televiziune pay-TV din România, cu subtitrare integrală în limba română. În România, HBO oferă mai multe televiziuni cu conţinut premium, precum HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2.

Home Box Office Inc. este deţinut de compania Time Warner.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *