Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Instrumente AI utile pentru afacerea ta

Inteligența artificială a revoluționat modul în care întreprinderile operează prin automatizarea sarcinilor, îmbunătățirea procesului decizional și creșterea eficienței generale. De la marketing și crearea de conținut, până la analiza datelor și implicarea clienților, instrumentele AI au devenit de neprețuit pentru companiile din întreaga lume. În acest articol vom explora o serie de instrumente utile care pot aduce beneficii semnificative afacerii voastre.

 

Audio

Otter.ai

Este o platformă de transcriere vocală automată care poate fi utilizată pentru a înregistra și transcrie întâlnirile sau discuțiile. Poate converti automat discuțiile audio în text, permițându-vă să accesați și să căutați rapid conținutul discuțiilor. Se poate folosi atât în timp real, pentru a genera transcrieri în timp ce discutați, cât și pentru a încărca înregistrări audio existente pentru a le transcrie ulterior. Oferă o extensie pentru diverse platforme și dispozitive, cum ar fi Google Chrome, iOS și Android, facilitând înregistrarea și transcrierea întâlnirilor și discuțiilor în timp real.

Amper Music

Amper Music generează muzică originală personalizată în funcție de preferințe și instrucțiuni specifice, oferind coloane sonore unice pentru videoclipuri și alte proiecte creative.

Youtube & Article Summary

Prin intermediul acestei platforme, utilizatorii pot accesa rezumate ale videoclipurilor de pe YouTube și ale articolelor din diverse surse, fără a fi nevoie să parcurgă întregul conținut. Informația devine mai accesibilă și mai ușor de parcurs, oferind utilizatorilor o modalitate eficientă de a obține cunoștințe într-un timp scurt.

 

Content Marketing

ChatGpt

Este printre primele instrumente AI apărute și poate înțelege și răspunde întrebărilor în limbaj natural, oferind asistență în timp real. Este util pentru generarea de idei de conținut captivante și inovatoare, crearea și îmbunătățirea conținutului de marketing, personalizarea mesajelor de marketing pentru diferite segmente de public, optimizarea anunțurilor și a mesajelor publicitare, cât și furnizarea de răspunsuri rapide, dezvoltarea de strategii de marketing bazate pe analiza și interpretarea datelor, testarea și evaluarea rezultatelor campaniilor de marketing și multe altele.

Rytr

Este un writing assistant cu mai multe capabilități de content printre care: outline-uri articole, CTA-uri, e-mailuri, landing pages, ads și multe altele, fiind ușor de folosit. Permite alegerea între 15-20 tone of voice-uri și 6 niveluri de creativitate.

Writesonic

Este un instrument folositor în scrierea materialelor precum articolele de blog, ideile de articole, generarea de titluri, landing pages, social media, ads și altele, oferind multiple tone of voice-uri și obiective de comunicare.

Samwell

Este un scriitor de eseuri care creează rapid articole dacă introduceți titlul corespunzător și numărul de cuvinte de care aveți nevoie, listând întotdeauna referințele.

Jenni

Este un instrument pentru copywriting care are funcții create pentru a vă îmbunătăți capacitățile de cercetare și scriere. Completarea automată va scrie alături de voi pentru a învinge momentele în care inspirația este mai dificil de găsit. Consultă cele mai recente cercetări și poate cita, parafraza, rescrie orice text în orice tonalitate. Este util în scrierea eseurilor, postărilor de blog, recenziilor de literatură, discursurilor și multe altele.

Jasper

Vă ajută să realizați diferite tipuri de conținut, de la cele pentru Social Media, la e-mailuri, postări de blog și multe altele. Jasper este mai mult decât un model de limbaj. Motorul AI adună cele mai bune modele existente – inclusiv modelele OpenAI GPT-4, Anthropic și Google – apoi infuzează acele rezultate cu date recente de căutare, instrumente de optimizare precum SEO și gramatică.

the-good-ai

Ajută la scrierea eseurilor de înaltă calitate în câteva secunde. Puteți introduce orice subiect, tip de eseu, dacă să includă referințe și un număr de cuvinte și va scrie conținut relevant, unic și precis pe tema dată. De asemenea, se pot face modificări suplimentare asupra eseului, folosind funcția de completare automată.

Smodin.io

Cu ajutorul acestei platforme, puteți obține idei noi și inovatoare pentru proiectele voastre. Indiferent de domeniu, oferă răspunsuri complete și precise la întrebări, îmbunătățind orice fragment de text. Oferă răspunsuri informate și actualizate în domenii precum biologia, chimia, istoria și multe altele. Este util și practic în redactarea oricărui document, de la scrisori de intenție până la lucrări de cercetare.

Harpa AI

E o extensie Chrome care oferă diferite tipuri de abordări de scriere: cadrul AIDA, framework-ul PAS, cadrul BAB și cel PASTOR. Aceste abordări ajută la scrierea de materiale eficiente și persuasive, adaptate nevoilor specifice.

Wordtune AI

Este un tool care oferă mai multe idei pentru texte scurte și vă ajută în reformularea textelor și în corectarea greșelilor, fiind foarte util în crearea textelor în limba engelză.

 

Sursă foto: freepik.com

Copy.ai

Este asemănător cu ChatGPT, dar are mai multe funcții. Puteți alege exact ceea ce căutați (Social Media post, articole de blog, ads) și puteți alege tonalitatea în care să fie construit textul.

ClickUp AI

Reprezintă o serie de instrumente AI puse direct într-un document personal. Se poate alege domeniul pentru care să scrieți textul și ce aveți nevoie concret: e-mail, calendar Social Media, descriere pentru produse și multe altele.

Persado

Persado este folosit pentru crearea și optimizarea automată a conținutului de marketing, inclusiv subiecte de e-mail, titluri de anunțuri și mesaje promoționale.

IBM Watson Marketing

IBM Watson Marketing permite companiilor să utilizeze datele clienților pentru a oferi campanii de marketing personalizate și direcționate. Oferă informații, automatizare și instrumente de optimizare pentru a îmbunătăți experiențele clienților și pentru a stimula creșterea afacerii.

Phrasee

Phrasee este un instrument de copywriting, care generează subiecte pentru e-mailuri, postări pe rețelele sociale și reclame captivante, cu o conversie ridicată. Analizând tiparele lingvistice și datele campaniei anterioare, ajută companiile să creeze conținut convingător, care rezonează cu publicul lor.

Revealbot

Revealbot este un instrument de automatizare a publicității care optimizează și gestionează campaniile publicitare online pe mai multe platforme. Analizează datele de performanță în timp real și ajustează automat setările publicitare pentru a maximiza rentabilitatea investiției și a îmbunătăți eficiența publicității.

Emarsys

Emarsys este o platformă pentru marketing omnichannel, care utilizează învățarea automată pentru a crea și livra mesaje personalizate pe multiple canale de comunicare.

Seventh Sense

Găsește momentele ideale de trimis e-mailurile, având un mod foarte util de analiză complexă a bazei de date de clienți.

Deepl

Este o platformă de traducere cunoscută pentru sistemul său avansat de traducere automată neuronală, care se bazează pe algoritmi de învățare profundă. Permite gestionarea de nuanțe lingvistice complexe și oferă traduceri de înaltă calitate în mai multe limbi.

Perplexity AI

Este util în reasearch, în găsirea datelor și informațiilor cu surse concrete legate de diverse domenii.

 

Foto/Video

Canva

Canva este deja un instrument popular de design grafic și, cu extensia sa AI, devine și mai puternic, oferind funcții precum eliminarea fundalului imaginii, recunoașterea obiectelor și sugestii automate de design. Astfel, simplifică procesul de proiectare, făcându-l foarte accesibil.

Photoshop:

Adobe Photoshop a fost mult timp instrumentul de bază pentru editarea și manipularea profesională a imaginilor. Cu funcții bazate pe inteligență artificială integrate în cele mai recente versiuni, Photoshop a devenit și mai versatil. Poate automatiza sarcini repetitive, îmbunătăți calitatea imaginii, elimină elementele nedorite și poate chiar genera imagini realiste.

Cutout Pro

Este un instrument de editare a imaginilor și simplifică acest proces cu algoritmii săi avansați. Dacă trebuie să creați imagini profesionale ale produselor sau să restaurați fotografii vechi, capacitățile AI ale Cutout Pro pot accelera semnificativ procesul.

Freepik:

Freepik, o platformă populară pentru resurse grafice, oferă acum o colecție de imagini generate de AI. Indiferent dacă aveți nevoie de imagini pentru campanii digitale, site-uri web sau materiale tipărite, imaginile generate de AI Freepik pot adăuga o notă proaspătă și distinctivă conținutului dvs. vizual.

Artbreeder

Artbreeder este un instrument creativ care permite utilizatorului să genereze imagini unice și originale prin combinarea și dezvoltarea lucrărilor de artă existente.

DeepArt

DeepArt transformă fotografiile în opere de artă inspirate de stiluri celebre sau creează stiluri unice de artă.

RunwayML

RunwayML reprezintă o suită de instrumente AI pentru artiști și designeri, care oferă funcționalități de generare a conținutului vizual, de manipulare și de transformare a imaginilor.

Sursă foto: freepik.com

Jukin Media

Jukin Media este folosit pentru crearea și generarea de conținut video viral prin identificarea, editarea și promovarea momentelor remarcabile.

Adobe Premiere Pro

Este un software popular de editare video care utilizează AI pentru a facilita sarcinile de editare, inclusiv stabilizarea imaginii, corectarea culorilor și tăierea automată.

Magisto

Este o platformă de editare video care permite utilizatorilor să creeze rapid și ușor videoclipuri profesionale folosind algoritmi avansați de inteligență artificială.

Lumen5

Lumen5 este o platformă de creație de tip video, care transformă postările de blog și articolele în videoclipuri captivante. Analizând textul, Lumen5 selectează automat elementele vizuale relevante și adaugă suprapuneri de text, oferind videoclipuri care captează atenția, care pot fi partajate pe rețelele sociale sau încorporate pe site-uri web.

Veed.io

Reprezintă o platformă pentru editarea și crearea de videoclipuri online, oferind funcționalități precum tăierea, adăugarea de text, efecte de impact și tranziții automate.

Animaker

Este o unealtă pentru crearea de animații și videoclipuri explicative, oferind diverse șabloane și funcționalități de personalizare.

Simplified

Este folositor în design-ul pozelor și al videoclipuri, având un număr mare de șabloane pentru inspirație.

Încorporarea instrumentelor AI în fluxul de lucru al afacerii poate aduce rezultate remarcabile. De la eficientizarea serviciului pentru clienți, până la simplificarea designului, îmbunătățirea capacităților de editare a imaginilor și generarea de text, aceste instrumente oferă un potențial imens. Prin valorificarea puterii AI, companiile pot spori productivitatea, creativitatea și eficiența, permițându-le să rămână în frunte în peisajul competitiv de astăzi.

Voi ați folosit instrumente AI? Care v-au impresionat cel mai mult?

 

Descoperă alte instrumente AI utile pe care trebuie să le încerci!

Cover - Sursă foto: freepik.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *