logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Jennifer Lawrence apare pentru ultima dată în „The Hunger Games”

Actrița americană Jennifer Lawrence, ce interpretează rolul principal în seria cinematografică „The Hunger Games”, va apărea pentru ultima oară în filmul care a făcut-o celebră și datorită căreia a devenit cea mai bogată actriță din lume, în acest an.

Ultimul film al seriei de succes „The Hunger Games”, o saga futuristă și apocaliptică ce a propulsat-o la celebritate pe Jennifer Lawrence, va fi lansat pe ecranele din întreaga lume între 18 și 20 noiembrie 2015.

În ultimul film din această serie, „The Hunger Games: Mockingjay — Part 2”, Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) se află în Districtul 13 și este cunoscută acum drept „Mockingjay” (gaița zeflemitoare). Devenită simbol al rebeliunii, ea luptă alături de rezistență pentru a-l salva pe Peeta (Josh Hutcherson), partenerul său în cadrul „Jocului Foamei”, precum şi pentru a înfrânge tirania președintelui Snow (Donald Sutherland) şi a Capitoliului.

Întrebată, în cadrul unei conferințe de presă, dacă are un sentiment de regret cu privire la faptul că, odată cu lansarea ultimului film „The Hunger Games”, se desparte de personajul principal, Katniss Everdeen, care a transformat-o în una din actrițele cele mai în vogă ale momentului, Jennifer Lawrence a declarat: „Nu am încă sentimentul că îmi iau adio. La cinema joci numeroase personaje pe care apoi nu le mai vezi câțiva ani de-a rândul (…) cred că va fi ciudat când filmul va fi lansat și totul se va sfârși. Acest film a făcut parte din viața mea”, a afirmat Lawrence.

Seria filmelor „The Hunger Games” prezintă o lume post-apocaliptică, în care Statele Unite ale Americii au devenit Panem, o țară împărțită în Capitoliu și treisprezece districte specializate. După o revoltă în Districtul 13, acesta este distrus și se instaurează „Jocurile Foamei”, un spectacol televizat anual, în care sunt aleși câte doi adolescenți din fiecare district pentru a se lupta cu tinerii din celelalte districte, până la moarte. Câștigătorii fiecărei competiții se vor întoarce acasă bogați, faimoși și cu unele privilegii. În cadrul uneia dintre aceste lupte televizate se remarcă și Katniss Everdeen, o adolescentă din Districtul 13, care după ce câștigă concursul, începe o revoltă împotriva președintelui Snow şi a Capitol-ului.

Filmele francizei „The Hunger Games” au la bază cele trei de romane de aventură, scrise de autoarea americană Suzanne Marie Collins: The Hunger Games (Jocurile foamei), Catching Fire (Sfidarea) și Mockingjay (Revolta).

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *