Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Joe Satriani va susține două concerte în România în acest an

Legendarul chitarist Joe Satriani va reveni în România, în luna octombrie a acestui an, unde va susține două spectacole în cadrul turneului european „The Shockwave Tour”. Primul concert va avea loc în data de 12 octombrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar cel de-al doilea în data de 13 octombrie, pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca,

Satriani revine în țara noastră în urma succesului uriaş înregistrat la Bucureşti în anul 2013, când a concertat pentru prima dată în prezenţa a peste 4.000 de spectatori care au umplut Sala Palatului din Capitală până la refuz.

Celebrul cântăreț Joe Satriani va urca pe scenele din București și Cluj-Napoca alături de membrii trupei sale: Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) şi Mike Keneally (clape, chitară), fiind însoţit de cele patru celebre chitări ale sale.

Show-urile programate în cele două oraşe vor cuprinde unele dintre cele mai apreciate şi mai ascultate melodii ale virtuozului chitarei, printre care „The Crush of Love”, „Satch Boogie”, „Shine On American Dreamer”, „Cryin'” şi „Always with me, always with you”, de altfel, cea mai iubită piesă din repertoriul artistului.

Cei interesaţi îşi pot procura biletele din timp, profitând de perioada de presale valabilă până la data de 30 iulie inclusiv după care acestea se vor majora. Biletele pot fi cumpărate de la magazinele din rețeaua Eventim sau de pe www.eventim.ro.

La începutul carierei sale Joe Satriani părea mai degrabă profesor şi mentor decât interpret. I-a avut ca elevi pe unii dintre cei mai importanţi chitarişti ai decadelor ’80 şi ’90: Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica), Bryson David (Counting Crows). Toţi aceşti muzicieni spun că „Satch” le-a fost de nenumărate ori sursă de inspiraţie, iar fanii lor pot auzi influenţa incredibilei expertize tehnice a lui Joe în interpretarea elevilor săi.

De la lansarea „Surfing with the Alien”, în 1987, albumul care i-a adus succesul comercial şi l-a propulsat în lumina reflectoarelor, lucrurile s-au schimbat şi Satriani a fost votat de numeroase ori cel mai bun chitarist de cititorii celor mai prestigioase reviste muzicale din lume. Celebrul cântăreț ajunge în România după 10 milioane de albume vândute, 14 nominalizări la premiile Grammy şi numeroase alte trofee.

Citește și Trupa Voltaj va reprezenta România la Eurovision 2015

Picture of Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *