logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Lara Fabian va susține încă un concert în România

Celebra cântăreață Lara Fabian va concerta din nou în țara noastră, în luna decembrie a acestui an. Artista de origine belgiană va susține următorul concert în România în data de 11 decembrie 2016, la Sala Polivalentă din Craiova. Biletele au fost puse deja în vânzare de joi, 30 iunie.

După două reale declaraţii de iubire făcute publicului din Cluj şi Bucureşti, celebra cântăreaţa Lara Fabian revine în România, oraşul Craiova fiind locul de unde va răsuna „Je t’aime”.

Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele sau real, s-a născut pe 9 ianuarie 1970 în Belgia. Primii cinci ani din viaţă a locuit în Sicilia, pentru că în 1975 să se întoarcă în ţară natală. Conturarea carierei sale a început în 1978, când de Moş Nicolae a primit în dar de la părinţii săi un pian.

Mai târziu, Lara a început să compună primele sale melodii şi să participe la diferite concursuri de amatori. În 1986 câştigă concursul “Le Tremplin de Bruxelles”, concurs ce duce la împlinirea unui vis al tinerei artiste: înregistrarea primului sau single numit „L’Aziza”.

Recunoaşterea internaţională a artistei vine după doi ani mai târziu, în 1988, după participarea la Eurovision cu melodia “Croire” unde se clasează pe locul 4.

Primul sau disc este lansat în 1991, aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. În 1994, lansează al doilea album al sau – „Carpe Diem” ce i-a adus de trei ori premiile Felix şi Junos .

În 1996 devine cetăţean canadian şi este aleasă de studiourile Walt Disney Studios să împrumute vocea să Esmeraldei pentru producţia „Cocoşatul de la Notre Dame.”

Albumul cu numărul 10 este intitulat „TLFM” şi este scris şi compus în totalitate de Lara, aducând cu această ocazie un omagiu celor 12 femei, printre care Nana Mouskouri, Celine Dion, Maurane, Dalida care au ajutat-o să devină artista şi femeia de succes care este astăzi.

Pe dată de 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat „Ma vie dans la tienne” promovat în cadrul turneului în Europa în cursul anului 2016.

Pentru cei care îşi doresc să o asculte live pe Lara Fabian, biletele se vând din data de 30.06.2016 şi pot fi achiziţionate de pe site-ul www.bilete.ro şi din punctele fixe de vânzare ale acestora din Craiova: Inmedio, Poştă Română şi magazinele Germanos.

Preţurile biletelor sunt următoarele: VIP – 395 lei, Categoria 1 – 299 lei, Categoria 2 – 260 lei, Categoria 3 – 195 lei, Categoria 4 – 150 lei.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *