logo
Generic filters
Exact matches only

Lucruri irezistibile pe care le fac femeile

Nu degeaba sunt reprezentantele sexului frumos, nu-i așa? Prin frumusețea, grația și gingășia de care dau dovadă, reușesc să sucească mințile bărbaților încă de pe vremea când locuiam în peșteri și vânam mamuți. Iar nouă ne face plăcere să ne admirăm soția sau iubita, pentru că, nu-i așa, frumusețea merită admirată și apreciată. Atenție însă cu admiratul altor femei. Cu toții o facem, dar puțină discreție ar putea să ne salveze relația pe care o prețuim cel mai mult.

Deci, care sunt lucrurile irezistibile pe care le fac ele, întrebați? Sunt gesturile mici pe care ele poate nici nu le conștientizează, dar care pe noi ne fascinează de parcă ne vrăjește Merlin. Iată mai jos câteva dintre acestea.

Exercițiile fizice

Se află în top 3 motive pentru care bărbații fac yoga. Greșesc cumva?

Îmbrăcatul blugilor strâmți

Este un spectacol admirat cel mai des de bărbații într-o relație stabilă. Deși, oricum ar fi, puteți oricând să vă înarmați cu un binoclu și să campați în tufișuri. Nu este o practică recomandată însă. S-ar putea să vă treziți în închisoare, sau cel puțin cu o amendă.

Scuturatul părului

Știți voi, atunci când și-l dă pe spate dintr-o singură mișcare a capului. Probabil unul dintre cele mai romantice gesturi pe care le fac femeile.

Potrivirea cravatei

Din nou, un lucru savurat doar de bărbații care au o relație stabilă, cu mici excepții, desigur. Faptul că ne ajută cu potrivirea cravatei atunci când trebuie să plecăm undeva e un gest simplu, dar adorabil.

Strănutul

Dacă nu ați realizat niciodată acest lucru, comparați modul în care strănutăm noi, puternic și gălăgios, cu cel în care strănută ele, pe un ton mai înalt și cu mult mai puține precipitații, să spunem așa.

Mușcatul buzelor

Urmăriți femeile din jurul vostru din când în când (fără să vă holbați prea ciudat), și veți observa cum, atunci când sunt concentrate, au obiceiul de a-și mușca buzele într-un mod foarte seducător.

Mișcatul buzelor

Da, ceva atât de simplu poate fi foarte atractiv. Și să nu credeți că ele nu sunt conștiente de asta. Sunt, doar că le face plăcere să se joace cu mintea noastră.

Atingerile blânde

Fie că ne țin de mână, fie că ne trec mâna prin păr sau că se agață de brațul nostru într-o plimbare de seară, atingerea unei femei este gingașă și menită să ne facă să ne simțim iubiți și apreciați.

Prinsul părului în coadă

Poate una dintre cele mai simple și mai drăguțe coafuri. Doamnelor și domnișoarelor, dacă nu știați, noi apreciem foarte mult naturalețea la o femeie, iar atunci când renunțați la ore întregi de coafat, apelând la o simplă prindere a părului în coadă, noi suntem cei mai fericiți.

Îmbrăcatul cămășilor noastre

Nimic nu e mai sexi decât fata care ne poartă cămășile. Pur și simplu e ceva atât de seducător în asta, încât ne face genunchii să tremure.

Secțiunea de comentarii este deschisă oricărei sugestii din partea voastră. Sunt convins că există mult mai multe lucruri legate de femei care reușesc să ne sucească mințile, așa că împărtășiți din experiența voastră. Curaj.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *