Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
managementul timpului
managementul timpului

[Luni de poveste] Managementul timpului – prioritizarea de luni

Vă invităm cu drag la ce-a de-a patra întâlnire din cadrul Luni de poveste…la Cărturești din această ediție. Luni, 23 octombrie, Răzvan GOGA ne așteaptă cu discuții pe tema priorităților și managementul timpului, de la 18:30 la 20:30, în același loc drag nouă – Librăria Cărturești (Iulius Mall).

„Vestea proastă este că timpul zboară. Vestea bună este că tu ești pilotul.”

Michael Althsuler

În zilele noastre, ne împiedicăm din ce în ce mai des de întrebări care, la prima vedere, par a fi retorice și la care mulți încearcă încă să găsească răspunsul:

  • Cum să-mi fac timp pentru toate?
  • Cum să evit a spune că n-am avut timp?
  • Cum să mă bucur de fiecare clipă și să fac ceea ce e important pentru mine?

Înainte de a decide cum e mai bine să-ți organizezi timpul pe viitor, e important să observi cum îl organizezi în momentul de față.

Te invit să explorăm prioritățile zilnice navigând prin combinația din ce în ce mai colorată de urgent și important care ne înconjoară.

Vă aștept cu drag,
Răzvan

Răzvan GOGA este consultant și trainer ATU Consulting, cu o experiență de peste 15 ani în vânzări directe, distribuție, management în vânzări și training, dezvoltată în zona telecom și FMCG. Carismatic, deschis și totodată un profesionist desăvârșit, Răzvan consideră că trainingul tradițional combinat cu metodele de învățare alternative pot susține schimbarea care să contribuie la dezvoltarea fiecăruia dintre noi.

***

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm să vă rezervați un loc prin completarea formularului de înscriere.

Dacă doriți, puteți să dați join sau share la evenimentul de pe Facebook.

Vă așteptăm cu drag!

Despre eveniment

Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada octombrie 2017, timp de cinci săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă așteptăm într-o atmosferă plăcută și prietenoasă, cu ceai cald, traineri implicați și teme de interes, cu aplicabilitate directă în viața de zi cu zi.

ATU Consulting activează din 2004 în domeniul trainingului și consultanței în management și resurse umane. Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

Cover - Sursa foto: ATU Consulting

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *