Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Michael Bolton va produce și juca într-un nou serial

Cântărețul Michael Bolton a fost contractat de rețeaua de televiziune americană ABC pentru a produce și pentru a juca într-un nou serial, numit Housesitters.

Noul sitcom este descris ca fiind o comedie care îmbină stilul „2 Broke Girls” cu cel al unui sitcom din anii 70 „Three’s Company”. Housesitters va fi scris de către Ricky Blitt, pentru ABC, iar Michael Bolton va produce și juca un rol principal în serial.

ABC a anulat primul serial cu Michael Bolton

Înainte de a semna contractul pentru Housesitters, compania americană l-au cooptat pe Michael Bolton ca personaj principal și producător într-un sitcom numit „Michael Bolton’s Daughter is ruining my life” (Fata lui Michael Bolton îmi distruge viața), însă acesta a fost anulat înainte de filmarea episodului pilot.

Michael Bolton a mai cochetat cu actoria și comedia în diferite ocazii. Bolton a avut apariţii în seriale TV precum „2 And a Half Men” (2 Bărbați și Jumătate), Glee sau într-un scurt metraj intitulat „Office Space with Michael Bolton” (Spațiul de birou cu Michael Bolton). Cel mai cunoscut moment comedic al cântărețului este intitulat „Jack Sparrow”, realizat pentru emisiunea de comedie Saturday Night Live (SNL), alături de trupa de comedie The Lonley Island (din care face parte Andy Samberg). Momentul comedic a devenit viral pe internet adunând peste un milion de vizionări într-o singură zi.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GI6CfKcMhjY]

Michael Bolton, cunoscut pentru muzică

Starul, ajuns la vârsta de 62 ani, este cunoscut în special pentru muzica sa, el lansând hituri precum „When a man loves a woman” sau „How am I supposed to live without you”. Artistul a adunat în palmaresul său două premii Grammy și șase premii American Music.

Pe lângă muzică, cântărețul a lansat în 1993 o organizație, numită „The Michael Bolton Charities” care oferă ajutor persoanelor defavorizate, copiilor și femeilor abuzate.

Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *