Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Noutăți de la Google Maps pentru mobile

Aplicația pentru mobile Google Maps este deja ultra cunoscută în întreaga lume și folosită cu succes de miliarde de oameni. De-a lungul timpului, Google a avut grijă să updateze constant aplicația pentru a o face tot mai ușor de folosit și mai precisă în prezentarea locației și în informarea utilizatorului cu privire la lucrurile din jurul său.

Cea mai nouă inovație a Google Maps pentru dispozitive mobile este butonul Explore. El este disponibil pentru dispozitivele Android și iOS, permițând utilizatorului ca printr-o simplă apăsare să vizualizeze locurile și activitățile care se află în apropierea locației sale, informează techradar.com.

Un alt lucru foarte interesant legat de butonul Explore este faptul că acesta poate să țină pasul cu starea vremii și cu ora, recomandând locuri și activități în funcție de acestea. Spre exemplu, aplicația nu va arăta un club în mijlocul zilei sau un parc atunci când se anunță vreme urâtă. În plus, rămâne la latitudinea utilizatorului să seteze distanța până la care aplicația va arăta informațiile cerute.

Totodată, utilizatorul poate vizualiza locații diferite de cea în care se află la momentul respectiv, pentru a afla informații utile despre acestea. Spre exemplu, presupunând că utilizatorul dorește să ajungă într-o gară, acesta va afla din timp informații despre mersul trenurilor. Sau poate afla recenzii despre un restaurant în care urmează să ia masa.

O altă capacitate a aplicației este abilitatea de a învăța în timp obiceiurile utilizatorului pentru a oferi informații cât mai relevante despre locurile pe care acesta le vizitează cel mai des, informează techradar.com.

Cu siguranță, acest nou buton face din Google Maps o aplicație chiar și mai interesantă decât acum.

foto

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *