logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Oradea, gazda unui festival de modă în scop caritabil

Un festival de modă care are un scop caritabil – înființarea unei tabere destinată copiilor defavorizați, se va organiza la sfârşitul săptămânii la Oradea.

‘Intitulat Romania Fashion Festival, manifestarea va sprijini această cauză caritabilă. Este prima ediţie a festivalului. Dorim să susţinem Fundaţia ‘Fapte bune’ în noul lor proiect, prin care vor să realizeze o tabără pentru copiii defavorizaţi. Chiar dacă nu se desfăşoară în Capitală, dorim să îi creăm festivalului un renume, pentru că invităm 11 designeri din Oradea şi din ţară. Vor fi reprezentanţi din Arad, Satu Mare, Iaşi, Bistriţa, Cluj, Constanţa, precum şi o invitată din Italia. Ei îşi vor prezenta cele mai noi colecţii, ţinute casual şi de gală, pentru femei şi bărbaţi,’ a declarat, pentru AGERPRES, iniţiator al Festivalului Cătălina Burlo.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 noiembrie, începând cu ora 19:30, la sala de evenimente Ambasador Oradea şi va cuprinde, pe lângă parada manechinelor, diverse momente artistice. Invitat special al evenimentului este Cătălin Botezatu.

Toate fondurile realizate din încasarea biletelor sau a donaţiilor au ca scop înfiinţarea Taberei de munte ‘Turnul de Apă Şuncuiuş’, într-o clădire a fundaţiei situată în vârful de munte Bălnaca-Groşi.

‘Avem un parteneriat cu Facultatea de Construcţii şi Arhitectură din Oradea, care se va îngriji de partea tehnică a proiectului, de reabilitare exterioară, interioară, de amenajări, de compartimentare şi dotare. Împreună cu Cătălina, ne-am gândit să începem astfel reabilitarea imobilului, pentru că plouă prin acoperiş. Sperăm să putem accesa, la anul, şi fonduri europene, în acest scop’ a precizat, pentru AGERPRES, Liana Baidoc, reprezentant al Fundaţiei ‘Fapte Bune’.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.