Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
afis The Woman - Leaders of Change
afis The Woman - Leaders of Change

Povești despre schimbare: Irina Rimes și Dite Dinesz vin la Cluj-Napoca

Primăvara aceasta, oamenii care fac schimbarea să se întâmple își dau întâlnire într-un cadru inedit, deasupra Clujului. Într-o lume în care modelele se lasă tot mai greu găsite, The Woman aduce în fața comunității acei oameni care, dincolo de a fi modele de urmat, sunt lideri care știu să formeze alți lideri și să dea mai departe ceea ce au învățat.

Artiști acrobați, femei de afaceri, persoane publice, femei în poziții de conducere, antreprenori și jurnaliști sunt doar o parte dintre cei ce vor fi prezenți anul acesta la Cluj-Napoca. Evenimentul are loc în 28 martie 2019, la Wonderland Resort, iar înscrierile continuă online aici.

Despre individualitate și schimbare

Dite Dinesz, omul din spatele proiectului “Izolați în România”, a urcat în 2006 pentru prima dată pe un munte, pe vremea când era o simplă jurnalistă.

Dite Dinesz - speaker

Cu o mașină, un cameraman și nicio idee despre ce urma să descopere, a plecat în căutarea comunităților izolate din România, intrigată de dorința de a cunoaște poveștile oamenilor care trăiesc departe de lumea modernă.

Cele 12 episoade filmate în vârful munților din 9 județe ale țării (Caraş-Severin, Mehedinţi, Maramureş, Alba, Suceava, Neamţ, Harghita, Vrancea, Hunedoara) s-au transformat într-un documentar premiat, Life is a Path, și numeroase campanii derulate chiar de ea. Proiectul care o definește pe Dite ca lider al schimbării în comunitate este un exemplu despre cum uneori, pe același drum, nu se schimbă nimic, și totuși se schimbă atât de multe.

Probabil surpriza entertainmentului românesc din ultimii trei ani, Irina Rimes este compozitoarea și cântăreața care a cunoscut o ascensiune spectaculoasă în baza unei onestități debordante și a unei munci asidue.

Irina Rimes - speaker

Născută în Republica Moldova, a început să-și compună singură piesele după participarea la o competiție națională de talente; primul ei single „Visele”, a urcat pe poziția #1 în toate topurile comerciale. În piesele de pe primul ei album lansat în 2017, “Despre el”, Irina se deschide cu adevărat publicului și vorbește despre prima ei iubire matură care a marcat-o.

Un an mai târziu, devine parte din juriul Vocea României, ca o recunoaștere a complexității sale ca artist. Irina și-a scris povestea în versuri cu o autenticitate greu de egalat și nu refuză nicio ocazie de a o spune și prin vorbe; ori de câte ori are ocazia, se-ntoarce la copilăria petrecută la țară, de care își amintește ca un adevărat povestitor. La The Woman vorbește despre experiențele timpurii care au format-o în femeia de astăzi.

Experiență completă într-un spațiu transformat

Structura agendei aduce o zi de conferință, cu focus în două direcții: pe de-o parte, poveștile invitaților menite să motiveze, iar pe de alta, experiențele surprinzătoare oferite de parteneri pe parcursul întregii zile.

În 28 martie, alături de Dite Dinesz și Irina Rimes, în fața comunității The Woman își vor mai împărtăși experiențele Nevin Çolak, Vicepreședinte Senior Turkish Airlines Inc. cu 10.000 de însoțitori de zbor în subordine, și Christine Van Loo, atlet și acrobat, care până la vârsta de 19 ani era deja de 7 ori campioană națională la acro-gimnastică în Statele Unite ale Americii; acum, la 49 ani, călătorește în toată lumea pentru a-i inspira pe alții prin povestea revenirii ei într-un domeniu în care caracterul puternic și autodisciplina fac diferența.

Pentru prima dată într-o altă locație decât cea care a consacrat-o, conferința se va desfășura la Wonderland Resort într-o sală cu o suprafață impresionantă de 1.000 mp, plus un spațiu dedicat exclusiv networking-ului, ce însumează alți 700 mp.

The Woman 2019 pune lupa pe acei lideri atenți la lumea din jurul lor, care acționează în tăcere, dar devin vocali odată ce militează pentru valorile în care cred. Astfel, ei motivează și inspiră femeile pe cale să (re)descopere o nouă resursă: puterea de a contribui la binele celor din jurul lor.

Cover - The Woman

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *