Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Record Facebook: peste 1 miliard de utilizatori, logaţi într-o singură zi

Facebook a depășit un nou record săptămâna trecută. Peste un miliard de utilizatori s-au logat pe rețeaua de socializare într-o singură zi, potrivit co-fondatorului şi CEO-ului ei, Mark Zuckerberg.

Recordul a fost înregistrat luni, 24 august, antreprenorul american afirmând că acesta reprezintă piatra de hotar pentru „începutul conectării întregii lumi”.

Tocmai am trecut un important record. Pentru prima dată (n.r. de la lansarea rețetei de socializare), peste un miliard de utilizatori au folosit Facebook într-o singură zi. Luni, 1 din 7 oameni de pe Pământ au utilizat Facebook pentru a lua legătura cu familia şi prietenii”, a scris Mark Zuckerberg într-o postare publicată joi, 27 august, pe profilul său de Facebook.

CEO-ul Facebook s-a arătat încântat de noul record al companiei sale, afirmând că rolul Facebook este acela de a face fiecare persoană auzită.

Sunt atât de mândru de comunitatea noastră pentru progresul pe care l-am făcut. Comunitatea noastră face ca fiecare persoană să fie auzită, promovând înțelegerea și prin includerea fiecăruia în oportunitățile lumii noastre moderne”, a mai transmis el.

Mark Zuckerberga postat pe contul său şi un filmuleț video pentru a-i celebra pe toți cei care au contribuit la atingerea acestui record. „Sper să vă placă” a scris el alături de clip.

https://www.youtube.com/watch?v=efXC4V6melk

O lume mai conectată, o lume mai bună

Potrivit CEO-ului Facebook, rețelele social media pot apropia oamenii şi în același timp pot aduce contribuții la dezvoltarea a numeroase alte domenii.

O lume conectată este o lume mai bună. Ajută la crearea unor relații mai puternice cu cei pe care îi iubim, ajută la crearea economii cu mai multe oportunități şi la crearea unei societăți mai puternice în care se reflectă toate valorile noastre. Vă mulțumesc că faceți parte din comunitatea noastră şi pentru contribuția voastră atingerea acestui record. Abia aștept să văd ce vom mai realiza împreună, pe viitor”, mai apare în mesajul publicat de Zuckerberg.

Prima rețea socială mondială anunța 1,49 miliarde de membri activi la sfârșitul lunii iunie, dar această cifră corespunde utilizatorilor care se conectează cel puțin o dată pe lună. Dintre aceștia, numai 968 de milioane (65%) reprezintă utilizatorii zilnici.

Picture of Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *