logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Sandra Bullock, desemnată de Revista People drept cea mai frumoasă femeie din lume

Celebra actriță americană de origine germană Sandra Bullock a fost catalogată de Revista People drept „cea mai frumoasă femeie din lume în 2015”. Actrița în vârstă de 50 de ani a întrecut alte 192 de „frumuseți răpitoare” printre care se numără nume celebre precum Gigi Hadid, Margot Robbie sau Jennifer Lopez.

„Adevărata frumusețe este tăcută”, a comentat actrița la auzirea veștii. „În special în acest oraș (Los Angeles) este foarte greu pentru o femeie să nu spună că trebuie să arate într-un anumit fel. Dar nu, important este să fii o persoană bună, o mamă bună, să faci o treabă bună cu masa de prânz, să lași pe cineva să ți-o ia înainte dacă pare să fie foarte grăbit. Oamenii care mi se par cei mai frumoși sunt aceia care nici măcar nu încearcă (să pară frumoși)”, a comentat ea.

În ceea ce privește prioritățile ei, actoria a coborât pe locul doi. Sandra Bullock se dedică creșterii copilului ei, Louis (5 ani), pe care l-a adoptat în 2010.

„Când l-am ținut pentru prima oară în brațe, am înțeles care este scopul meu în viață. Atât timp cât sunt sănătoasă și în putere, și nu-mi las mintea să o ia razna, plină de incertitudini cu privire la cine sunt, mă pot uita în oglindă și-mi place ceea ce văd”, a mai susținut ea.

Printre frumusețile celebre aflate pe lista întocmită de revista People se mai numără și Ariana Grande, Shay Mitchell, Gabrielle Union, Taraji P. Henson sau Gigi Hadid.

Sandra Bullock este una dintre cele mai celebre actrițe de la Hollywood, cu o carieră de peste 20 de ani în industrie. După ce a jucat în „Povestea unui campion/ The Blind Side”, un rol pentru care a primit premiul Oscar în 2010, Sandra Bullock a luat o pauză în carieră, a divorțat de Jesse James și a adoptat un copil pe nume Louis. Actrița americană, care a devenit celebră jucând mai ales în comedii și în filme romantice, a schimbat registrul și a acceptat și roluri provocatoare, cum ar fi cel din „Gravity”, care i-a adus o nominalizare la Oscar și a pus-o pe lista celor mai bune interpretări din ultimii ani, dar a continuat și seria de comedii de succes în box-office ca „Heat”, cu Melissa McCarthy.

Citește și despre Actori de la Hollywood trecuți de 50 ani care arată bine

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *