logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Sejururi de Paște cu 3 nopți de cazare în Poiana Braşov şi Predeal: de la 250 de lei la 1.000 de lei

Prețurile pentru vacanța de Paște din acest an din staţiunea Predeal sunt comparative cu cele de anul trecut, iar hotelierii au oferte de la 250 de lei de persoană pentru o vacanţă de trei nopţi, la peste 1.000 de lei de persoană pentru aceeaşi perioadă petrecută într-un hotel exclusivist.

La Predeal, un hotel de 4 stele îşi aşteaptă oaspeţii cu pachete turistice speciale pentru perioada 10-13 aprilie. Astfel, turiştii vor primi trei nopţi de cazare cu mic dejun, acces la SPA, cină festivă după slujba de Înviere, dejun şi cină în ziua de Paşte. Gazdele au pregătit pentru copii un loc de joacă deschis în fiecare zi, cadouri şi surprize de la Iepuraşul de Paşte. Aici, tariful pentru vacanţa de Paşte porneşte de la 850 de lei de persoană şi ajunge la peste 1.000 de lei de persoană, pentru cei care vor să se cazeze în apartament.

În schimb, la un hotel de 3 stele din staţiunea Predeal, două persoane vor plăti 930 de lei pentru 3 nopţi de cazare într-o cameră dublă, preţurile crescând la 1.140 de lei pentru cei care doresc să se cazeze într-o garsonieră şi ajungând până la 1.200 de lei pentru turiştii care vor să ocupe un apartament. Pachetele turistice pentru perioada de Paşte includ nu doar cazare, ci şi mic dejun şi cină, masă festivă, produse tradiţionale, dar şi acces la saună şi jacuzzi. Mai mult oferte de cazare din Predeal găsiți aici.

Tot la Predeal, la unele vile există oferte de tip “last minute” care includ două nopţi de cazare, a treia fiind oferită gratuit, cu mic dejun, masă festivă, “platou specific” în noaptea de Înviere, totul la preţul de 250 de lei de persoană. În plus, ca să-i atragă pe turişti, gazdele au pregătit o lansare de lampioane după slujba de Înviere, lampioanele fiind distribuite oaspeţilor gratuit, la recepţia unităţii de cazare.

La Poiana Braşov, tarifele sunt considerabil mai mari. Un hotel de 4 stele a pregătit oferte speciale de trei, cinci sau şapte nopţi de cazare, cu preţuri de la 180 de euro de persoană pentru trei nopţi şi 300 de euro de persoană pentru un sejur de şapte zile, ofertă valabilă pentru un apartament în care se vor caza cel puţin patru persoane. Hotelul oferă mic dejun, dejun tradiţional, cină festivă, muzică live interpretată de artişti celebri, dar şi petreceri pentru copii cu personaje din poveşti şi concursuri de ouă încondeiate.

La hotelurile de 3 stele din Poiana Braşov preţurile sunt mai mici: 640 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare sau 830 de lei pentru patru nopţi de cazare cu “primire în seara de Înviere”, cină festivă de Paşte cu muzică mixată de un DJ, acces la jacuzzi, saună, piscină, sală de fitness, sală de jocuri. Mai mult oferte de cazare din Poiana Brașov găsiți aici.

sursa

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *