Search
Generic filters
Exact matches only

Seneca AntiCafe, o cu totul altfel de cafenea în București

Seneca AntiCafe București

Ingeniozitatea oamenilor este nemărginită, iar inventivitatea lor se poate vedea acum și în București, unde poți găsi singura ”anticafenea” din România. Conceptul după care a fost construit acest loc nu este unul nou în lume, dar e nou în România, unde publicul l-a primit cu mare curiozitate și poftă de ceva nou.

Ce este Seneca AntiCafe?

După cum se prezintă pe propriul site, Seneca AntiCafe este un ”spațiu pentru timp de valoare, […] gândit pentru lucru și relaxare”. Pe scurt, la Seneca AntiCafe plătești pentru timp, nu pentru consumație. Tariful este de 8 lei pe oră, iar după a cincea oră pe care o petreci acolo timpul devine gratuit, adică încetezi să mai plătești.

seneca_anticafe_2

Cu ce vine nou?

Întregul concept este nou pentru România, deși el a mai apărut în Rusia, Germania și în alte țări. Spre deosebire de celelalte cafenele din București și din țară, Seneca îți pune la dispoziție gratuit ceaiuri, snackuri, jocuri de masă, cărți, acces la bibliotecile universitare, mese de lucru, scaner, proiector, reviste de specialitate, imprimantă și WI-FI. Toate incluse în prețul de 8 lei pe oră. Mai mult decât atât, îți poți aduce mâncare și băutură (non-alcoolică) din afară, având și posibilitatea de încălzire la cuptor cu microunde.

Poți folosi spațiul de la Seneca AntiCafe pentru a lucra, pentru a te relaxa cu prietenii, pentru a citi cărți și reviste din varii domenii etc. Pe scurt, aici poți petrece timp de calitate, având în vedere că timpul este cea mai importantă resursă pe care o avem.

seneca_anticafe_3

Cum funcționează?

La intrare se notează ora de sosire, urmând ca la plecare să plătești pentru timpul pe care l-ai petrecut acolo. În acest timp ai acces la toate cele menționate mai sus. Snack-urile și ceaiurile nu sunt limitate, putând să te servești (sau să fii servit) atât cât ai nevoie. Internetul de mare viteză te lasă să lucrezi în liniște, cărțile te ajută să te documentezi, iar mesele și scaunele puse la dispoziție sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți confortabil.

Unde se află?

Seneca AntiCafe este localizată pe strada Arhitect Ion Mincu nr 1, București, fiind deschisă zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Mai multe detalii despre Seneca AntiCafe poți afla pe site-ul oficial.

foto: Facebook SenecaAntiCafe

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *