Search
Generic filters
Exact matches only

Simona Halep, accidentată și operată înainte de turneul de la Miami

Deși nu a fost o intervenție gravă, Simona Halep a suferit o operație la un deget înainte de meciul ei de debut din 21 martie, împotriva jucătoarei Casey Dellacqua, în cadrul turneului Premier Mandatory din Miami.

Sportiva română, cap de serie numărul 6 în turneul de la Miami, a pierdut recent semifinala de la Indian Wells împotriva polonezei Agnieszka Radwasnka. Imediat după acest meci, Simona a acuzat dureri la unul dintre degetele de la picioare, iar după un control medical, s-a descoperit că era vorba despre o unghie încarnată și s-a decis operarea ei.

Tatăl sportivei a declarat pentru Ring că fiica sa ”Are o problemă la un deget, o unghie încarnată care nu-i dădea pace. A suferit o mică intervenție, peste care sper să treacă cât mai repede. Dar este o nimica toată pentru ea.”, citează romanialibera.ro.

Unghiile încarnate sunt o afecțiune des întâlnită printre sportivi, dar care nu presupune o intervenție complicată sau o recuperare foarte lungă. Astfel, Simona nu va avea probleme medicale în înfruntarea cu australianca Casey Dellacqua.

Sportiva română a mai avut probleme cu accidentările la Dubai, când a fost nevoită să abandoneze în primul tur, după manifestarea unor afecțiuni la tendonul lui Achile, informează romanialibera.ro.

Oponenta Simonei Halep din meciul de debut al turneului de la Miami, Casey Dellacqua, ocupă locul 56 în clasamentul WTA. Simona s-a întâlnit cu australianca și în sferturile de la Indian Wells, cu doar câteva zile în urmă, când a învins-o cu 6-2, 6-2.

La acest turneu mai participă și Sorana Cârstea, locul 26 WTA, care va juca în turul al doilea împotriva sportivei din Bulgaria Tsvetana Pironkova, locul 47 WTA.

Turneul Premier Mandatory din Miami este o competiție dotată cu premii în valoare totală de 5.4 milioane de dolari.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *