logo
Search
Generic filters
Exact matches only

[Studiu] Cele mai jenante lucruri care se întâmplă în avion

Domeniul aviației a fost un subiect foarte popular în anul care s-a încheiat, dar nu toate au fost momente fericite. Disparițiile și prăbușirile aeronavelor au ținut primele pagini ale ziarelor timp de săptămâni întregi, iar misterele nerezolvate ne urmăresc și în 2015.

Mai departe însă nu voi vorbi despre prăbușiri sau alte lucruri negre, ci ne vom lega de un aspect mai interesant și mai amuzant: cele mai jenante lucruri care se întâmplă în timpul unui zbor cu avionul.

Un studiu făcut de site-ul britanic jetcost.co.uk a scos la iveală niște statistici interesante cu privire la modul în care se comportă pasagerii în timpul zborului și la situațiile jenante în care ajung aceștia. Dacă ai călătorit măcar o dată cu avionul, e foarte probabil să ți se fi întâmplat și ție.

Conform studiului, 61% dintre respondenți au recunoscut că au fost martorii unui incident jenant. Pe primul loc în topul acestor incidente se află adormitul pe un străin. Când ne ia somnul nu mai știm cine ne servește drept pernă, astfel încât 65% dintre respondenți au declarat că fie au văzut, fie au fost implicați într-o situație de acest gen.

Un alt incident jenant este vorbitul în timpul somnului (fie că dormi sau nu pe un străin). Astfel, 48% dintre cei chestionați au declarat că au ascultat bolboroselile străinilor în timp ce aceștia dormeau.

Intratul din greșeală peste cineva în baie se află în top, dar este întrecut în frecvență de ascultatul altor pasageri în timp ce se ceartă. Pe locul 8 s-a situat răul de zbor, iar locul 9 a fost ocupat de copiii plângăcioși.

La studiu au participat persoane care au zburat cel puțin o dată în ultimii doi ani. 

Aproape două treimi dintre cei chestionați au declarat că nu se pot uita în altă parte atunci când apar astfel de situații, în timp ce o cincime dintre ei au spus că de obicei schimbă priviri stânjenitoare cu ceilalți pasageri. Doar 18% au declarat că preferă să se uite în altă parte.

Voi cum v-ați comporta într-o astfel de situație?

Citiți și despre cei doi vecini ai Terrei necunoscuți până acum.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.