Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

TEDxEroilor revine cu o nouă temă curajoasă la Cluj-Napoca

Într-o lume în care schimbarea e dorită, dar nu mereu încurajată și susținută, TEDxEroilor 2023 vine să celebreze oamenii care nasc idei curajoase, care schimbă perspective si strălucesc prin propriile forțe.

În 28 octombrie, la Cluj, într-un spațiu unde căutarea de sine și maturizarea își găsesc locul în fiecare an, organizatorii TEDxEroilor își propun încă o dată să aducă în fața publicului oameni plini de curaj, care au îmbrățișat autenticitatea. Anul acesta, TEDxEroilor promite să rupă normele sociale sub umbrela temei „Dare To Disrupt”. 

Sursa foto: TEDxEroilor

Ca în fiecare an, spațiul Casei de Cultura a Studenților din Cluj-Napoca, devine un hub de idei și povești despre și din viețile celor care au îndrăznit să facă lucrurile altfel și au încurajat schimbarea de la rădăcini. 

Pe scena TEDxEroilor – Dare to Disrupt, vor urca oameni curajoși ca:

  • Cristina Bâtlanfondatoarea Musette și investitor la Imperiul Leilor. Cristina a început in 1992, iar în prezent compania deține 4 fabrici și peste 20 de magazine atât în țară cât și în străinătate, având o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro.
  • Gelu Duminicăsociolog și activist. De 23 de ani, munca lui înseamnă Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”, care lucrează în a da voce romilor de pretutindeni, mereu cu gândul că România poate deveni o țară în care să ne simțim, cu toții, acasă.
  • Patrick Brăilaactivist trans, regizor de film și performer.  De aproximativ 10 ani muncește la a construi comunități trans reziliente, autorități mai educate și o societate mai respectuoasă cu persoanele trans. 
Sursa foto: TEDxEroilor

În trecut, pe scena TEDxEroilor au mai urcat și: Mihai Morar, Mihaela Sava (Prăjiturela), Raluca Anton, Elena Lasconi, Dragoș Bucurenci, și Tedy Necula. 

După ani mai puțini favorabili pentru iubitorii de evenimente, ediția din 2023 vine în format offline, dând șansa publicului să interacționeze direct și față în față cu cei ale căror povești îi vor emoționa și inspira. 

Biletele pentru TEDxEroilor Dare to Disrupt din 28 Octombrie se găsesc pe site la https://tedxeroilor.com/ , iar comunitatea noastră beneficiază de un discount de 10% la achiziționarea biletelor cu codul TEDxFAM. Codul este valabil pentru biletele din categoria A si B pană în data de 11 August

—–

TED a început în 1984 drept o conferință unde Tehnologia, Entertainmentul și Designul se întâlnesc, iar astăzi acoperă aproape orice topic, de la știință, la business, la probleme globale, evenimentele desfășurându-se în mai mult de 100 de limbi străine, oriunde în lume, pe tot parcursul anului.

TEDx este un program de conferințe locale, non-profit, organizate pentru a promova ideile demne de răspândit. Experiența unică este dată de apartenența la brandul internațional TED, de diversitatea domeniilor din care provin vorbitorii și de publicul educat.

Cover - Sursa foto: TEDxEroilor

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *