Search
Generic filters
Exact matches only

Utilizatorii Twitter pot realiza sondaje de opinie pe conturile personale

Twitter, una dintre cele mai cunoscute și utilizate platforme de microblogging din lume, a introdus o nouă opțiune care le permite utilizatorilor săi să realizeze sondaje de opinie pe conturile personale.

Anunțul a fost făcut miercuri, 21 octombrie 2015, de către Todd Sherman, managerul de produs al Twitter, prin intermediul unei postări pe blogul platformei de microblogging.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că zilele următoare toți utilizatorii Twitter vor putea realiza sondaje de opinie pe conturile lor personale. Și, prin intermediul a doar câteva apăsări de taste, oamenii își vor putea exprima opinia în legătură cu orice subiecte îi interesează”, scria Todd Sherman pe blogul Twitter săptămâna trecută.

În acest fel, Twitter va permite utilizatorilor săi să analizeze chestiunile de interes pentru oameni, încurajându-i să se implice mai mult pe această platformă de microblogging.

Dacă vrei să afli părerea celorlalți în legătură cu orice – cum să îți numești câinele, cine va câștiga un meci diseară, despre ce problemă electorală le pasă alegătorilor cel mai mult – nu există un loc mai bun pentru a găsi răspunsuri decât pe Twitter. Pentru creatorii de sondaje de opinie este un nou mod de a interacționa și de a se folosi de numărul mare al utilizatorilor Twitter pentru sondajele lor și totodată este un mod mai ușor de a înțelege exact cum gândesc aceștia. De asemenea, pentru ceilalți utilizatori este un mod foarte ușor de a-și face vocile auzite”, a mai afirmat managerul de produs al Twitter.

Odată cu introducerea noii opțiuni, utilizatorii Twitter vor putea să scrie pe conturile lor o întrebare cu două variante de răspuns, acest sondaj urmând să rămână activ timp de 24 de ore.

Înainte v-am oferit câteva posibilități de a participa la sondaje de opinie: prin postarea de întrebări și urmărirea răspunsurilor, prin numărarea voturilor cu hashtag sau prin faptul că am cerut utilizatorilor să reposteze o anumită informație de interes. Acum veți putea să vă creați propriile sondaje de opinie cu două răspunsuri, chiar sub fereastra de scriere de text, iar acestea vor rămâne active 24 de ore. De asemenea, veți putea participa la orice sondaj veți dori, iar opțiunea voastră nu va fi făcută publică pentru restul utilizatorilor”, a mai scris Todd Sherman pe blogul Twitter.

Introducerea sondajelor pe Twitter a fost testată de la sfârșitul lunii septembrie, prin intermediul unor profesioniști în media şi al unor angajați ai acestei platforme online, printre care şi Adam Bain, chief operating officer al site-ului.

Platforma de microblogging încearcă să dezvolte noi servicii sub conducerea lui Jack Dorsey, noul CEO al Twitter. Pe 5 octombrie, Jack Dorsey, cofondator al Twitter, a anunțat că s-a întors permanent la conducerea  Twitter al cărei prim CEO a fost după lansarea acestei rețele online.

Twitter are 316 milioane de utilizatori activi lunar, în fiecare zi fiind trimise 500 de milioane de tweeturi, potrivit informațiilor disponibile pe platformă.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *