Search
Generic filters
Exact matches only

VAIO lansează pe 20 Martie primul smartphone

După ce Sony a vândut afacerea cu laptopuri, corporaţia VAIO a fost fondată, iar începând cu anul acesta, pe lângă laptopuri, aceasta va produce şi smartphone-uri. VAIO Phone a fost anunţat la ieri, 12 Martie, în Japonia, unde va fi vândut prin intermediul operatorului japonez MNVO B-mobile la un preţ de doar 33 de dolari cu un abonament pe 24 de luni.

Primul telefon lansat sub brandul VAIO este un terminal de nivel mediu, foarte asemănător cu alte telefoane din aceeaşi categorie. Este dotat cu un display de 5 inch şi rezoluţie HD, un procesor quad-core de 1,2 GHz, 2 GB memorie RAM, cameră foto de 13 megapixeli cu flash LED, cameră frontală de 5 megapixeli, microUSB, 3G, Wi-Fi b/g/n şi cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Memoria internă este de 16 GB, iar bateria de 2500 mAh. Designul nu aduce nimic nou, fiind foarte asemănătoe cu majoritatea telefoanelor de pe piaţă. Greutatea noului smartphone VAIO este de 130 grame, iar grosimea de 7.95 mm.

Smartphone-ul va fi disponibil la comandă începând cu 20 martie doar pe teritoriul Japoniei. Nu se ştie exact când va fi lansat la nivel global, dar probabil doar dacă se va dovedi profitoare. Producătorul nu a făcut nici o afirmaţie referitoare la promovarea şi în alte ţări. Preţul telefonului va fi de 420 de dolari la liber.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *