logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Veste bună pentru șoferi: azi inaugurăm autostrada Sibiu-Deva

autostrada Sibiu-Orastie

Vestea bună din această dimineață vine de la CNADR, care a declarat că ”deschiderea circulaţiei rutiere pe lotul al treilea al autostrăzii Orăştie-Sibiu va avea loc în data de 14.11.2014”, citează Ziarul Financiar.

Astfel, șoferii care doresc să călătorească pe direcția Sibiu – Deva și invers vor putea să profite de cei 115 kilometri totali de autostradă care vor fi dați în folosință de astăzi. Mai exact, astăzi se inaugurează al treilea tronson (22 de kilometri) al autostrăzii care leagă cele două orașe, în zona Orăștie – Sibiu, între localitățile Săliște și Crunța, informează Ziarul Financiar.

Celelalte două părți de autostradă au fost date în folosință în 2012 și 2013 după cum urmează: Deva – Orăștie (22 de kilometri) și Orăștie – Sibiu (tronsoanele 1, 2 și 4, în total 60 de kilometri).

Lucrările începute în 2011 au întârziat din cauza unor alunecări de teren, finalizarea proiectului fiind inițial programată în primăvara acestui an.

Firma italiană care se ocupă de construcția autostrăzii se numește Impregilo, iar contractul are valoarea de nu mai puțin de 138 de milioane de euro.

Foto

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *