Beneficiile utilizării sosului de soia Andreea Despre sosul de soia specialiștii spun că ar fi unul dintre cele mai vechi …
Cum să alegi ingredientele asiatice Redacție Bucătăria asiatică s-a făcut remarcată la nivel internațional datorită unor principii care conferă unicitate …
Cum să prepari un mic dejun cu parfum filipinez? Liliana La filipinezi există o regulă: nu pleacă din casă spre servici sau școală dacă …
Ia parte la festivalul aromelor asiatice autentice! Liliana Bucătăria asiatică este cunoscută pentru complexitatea ingredientelor folosite, dar și pentru explozia de arome …
Rețetă asiatică: Hotteok Reka Hotteok este o placinta coreeana umpluta cu sirop din zahar si se gaseste frecvent …
Rețetă asiatică: Pui cu legume Reka Dacă ai chef de un preparat mai sofisticat, dar delicios în același timp, alege …
Rețetă asiatică: Japchae Reka Rețeta de Spaghete de cartofi dulci cu legume este una dintre cele mai vechi …
Rețetă asiatică – Baechu Kimchi Reka Astăzi, vă propunem una dintre rețetele de bază a bucătăriei coreene. Este ușor de …
Rețetă asiatică: Bulgogi Reka Bulgogi (se pronunta: [pulɡoɡi]; coreeana: 불고기) este un preparat coreean care consta in carne …
Rețetă asiatică: Supa de alge Miyeok Reka Miyeok guk este o supa traditional coreana, fiind consumata mai ales de femei in …
Reţetă asiatică: Kimbap Reka Este un side-dish coreean popular, facut din orez aburit (bap) si diverse ingrediente, invelite …
Ustensile des folosite în bucătăria asiatică Reka Sunt anumite ustensile care se folosesc des în bucătăria asiatică. Acestea uşureaza munca bucătarului …
Tradiții în timpul mesei în Asia – Partea II Reka Tradiţii japoneze foto Japonia este una dintre ţările unde se găsesc numeroase tradiţii folosite …
Tradiții în timpul mesei în Asia – Partea I Reka Tradiții Coreene foto Coreenii iau masa împreună cu familia sau colegii de birou, rareori …
Sfaturi și trucuri de folosit în bucătăria asiatică Reka Pentru că bucătăria asiatică este una foarte complexă, îți oferim câteva sfaturi și trucuri …
Ceaiul verde şi ceaiul negru Reka Ceaiul verde foto Ceaiul verde este unul dintre cele mai consumate ceaiuri de către …
Ceaiul de ginseng – beneficii Reka Ceaiul de ginseng este cunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra organismului, fiind …
Cultura ceaiului în Asia Reka Ceaiul este una dintre cele mai consumate băuturi în Asia. Există o întreagă cultură …
Vegetale şi murături în bucătăria asiatică Reka Ridiche murată foto Ridichea murată este o sursă importantă de vitamina C şi are …
Laptele de cocos, tofu şi soia în bucătăria asiatică Reka Laptele de cocos foto Laptele de cocos este un ingredient des folosit în bucătăria …
Oţet, ulei şi sirop Reka Oţet de orez foto Oţetul de orez este recomandat datorită nivelului de acizi organici …
Orez, tăiţei, tăiţei Glass Reka Orezul şi tăiţeii sunt o garnitură des întâlnită în bucătăria asiatică. Sunt consumate aproape …
Cele mai utilizate sosuri în bucătăria asiatică Reka Pentru a prepara mâncăruri autentice asiatice este nevoie de folosirea ingredientelor autentice. Iar sosurile …
Cele mai importante paste în bucătăria asiatică Reka Pasta de ardei iute (gochujang) foto Pasta de ardei iute este compusă din ardei …