logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Clujenii, așteptați la schi pe pârtia de pe Feleacu

Odată cu căderea ninsorii, Pârtia Teleschi Feleacu, din apropierea orașului Cluj-Napoca, și-a deschis porțile pentru prima oară în această iarnă. Începând de marți, 5 ianuarie 2016, clujenii se pot relaxa și își pot practica sportul de iarnă preferat la doar doi pași de oraș.

Potrivit administratorilor pârtiei de pe Dealul Feleacu, programul acesteia este cel de anul trecut, cu care clujenii sunt deja obișnuiți.

Pârtia este accesibilă în fiecare zi a săptămânii până la ora 22.00, fiind diferite doar orele de deschidere. Astfel, de marți până joi, pârtia se deschide la ora 16.00, în zilele de weekend este disponibilă încă de dimineața de la 10.00, iar vinerea de la ora 14.00. În prima zi a săptămânii pârtia este refăcută după aglomerația din weekend, astfel încât lunea ea se deschide doar de la ora 18.00.

Şi prețurile sunt cele din 2015. Astfel, o urcare costă 4 lei, însă există reduceri pentru pachete cu mai multe urcări: 35 de lei – 10 urcări, 50 de lei – 15 urcări, 60 de lei – 20 de urcări.

Centrul de închirieri este deschis, oferind iubitorilor sporturilor de iarnă echipament complet de schi și snowboard la prețul de 30 de lei/zi (…). Și pârtia de începători este amenajată și își așteaptă «elevii». O urcare cu «baby-lift-ul» costă 1 leu” a anunțat Andrei-Călin Deac, unul dintre administratorii Pârtiei Teleschi Feleacu.

În ceea ce privește snow park-ul, acesta „este încă în curs de amenajare şi se va redeschide în cursul săptămânii”, au mai afirmat administratorii Pârtiei Teleschi Feleacu. Accesul în cadrul snow park-ului va fi permis doar cu cască de protecție și protecție de spate.

Pârtia Teleschi Feleacu este cea mai apropiată zonă de schi de orașul Cluj-Napoca, fiind amenajată în comuna Feleacu, situată la doar 12 kilometri de oraș. Aceasta cuprinde două pârtii: Pârtia Mare, care are o lungime de 765 de metri și o pârtie pentru începători. Pentru ca accesul la punctul de plecare al pârtiei să se facă mai ușor, aceasta are amenajat un telescaun. De asemenea, pârtia dispune și de un sistem de iluminare pe timp de noapte și de tunuri pentru zăpadă artificială.

În total, în județul Cluj există cinci locuri dedicate sporturilor de iarnă și un număr total de zece pârtii pe care clujenii pot practica schi, snowboard sau săniuş.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *