logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Echipa UBB Cluj, vicecampioană naţională la fotbal

Echipa de fotbal a Universităţii Babeş-Bolyai s-a clasat pe locul II la Turneul final al Campionatului Naţional Universitar de Fotbal, desfăşurat în perioada 18 – 20 iunie 2015, la Timişoara.

La ediţia în cadrul căreia UBB şi-a adjudecat titlul de vicecampioană au fost înscrise 20 de universități din toată țara, studenţii-fotbalişti fiind premiaţi chiar de către președintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Antrenorul echipei, conf. univ. dr. Septimiu Ormenişan, din cadrul Facultărţii de Educaţie Fizică şi Sport a UBB, a fost, la rândul său, premiat de către directorul Federației Sportului Școlar și Universitar, cu Diploma de Excelență pentru implicarea și dezvoltarea activității sportive la nivel universitar.

În urma meciurilor de calificare, echipa UBB a obţinut locul I în grupa din care au mai făcut parte echipele Universitatea Tehnică din Cluj şi Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mureş.

La turneul final de la Timişoara, UBB a fost inclusă în Grupa B, alături de Universitatea Politehnica București și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, rezultatele meciurilor disputate fiind următoarele:

UBB Cluj – Universitatea Politehnica Bucureşti 3-0 (Marcatori: Vasilichi, Calcan, Vălean)

Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu – UBB Cluj 0-1 (Marcator: Medrea)

Meciul final, care s-a defășurat între Universitatea „Constantin Brâncuşi” Târgu-Jiu și Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, s-a încheiat cu scorul de 4-0, plasând astfel echipa UBB pe locul II la Campionatul Naţional Universitar.

Lotul echipei UBB Cluj a fost alcătuit din: Florin Timiş, Paul Halas, Paul Rahovean, Cristian Coroian, Cristian Onişor, Bogdan Mariş, Horaţiu Popa, Alexandru Medrea, Andrei Bene, Andreias Calcan, Răzvan Vaida, Sorin Acatrinei, Bogdan Roiu, Andrei Vasilichi, Crăciun Vălean, Ionuţ Tiran, Narcis Bodocan.

În cursul acestui an universitar, echipa de fotbal a UBB a mai obţinut locul I la Turneul Internaţional de Fotbal de la Roma şi locul II la Turneul Internaţional de Fotbal de la Bogazic (Turcia).

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *