logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Meciul de fotbal România – Spania se va juca la Cluj

Meciul amical de fotbal dintre naționalele României și Spaniei se va juca la Cluj-Napoca. Acesta se va desfășura în data de 27 martie 2016, pe stadionul Cluj Arena.

Anunțul a fost făcut public marți, 1 martie 2016, de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Acesta a decis ca meciul de fotbal să se joace la Cluj în urma răspunsului negativ primit din partea primarului interimar al Bucureștiului, Răzvan Sava, referitor la redeschiderea Arenei Naționale.

Răspunsul primarului interimar privind asumarea răspunderii alături de FRF pentru redeschiderea Arenei Naționale este tot negativ, deși ne doream unul pozitiv. Prin urmare pot să confirm că meciul amical cu Spania se va disputa la Cluj. Nu e în pericol disputarea meciului din cauza schimbării, am vorbit cu președintele federației spaniole și meciul se va disputa la Cluj. Așteptăm un răspuns din partea primarului și dacă transferă către FRF administrarea Arenei Naționale. Suntem toți dezamăgiți, pentru că ne așteptam ca un decident, cum este primarul interimar, să își asume decizii. Nu să ridice din umeri, să stea cu mâinile în sân și să se declare neputincios. Sunt chiar frustrat că nu se poate folosi Arena Națională. Asta pentru că am făcut tot ceea ce ține de noi pentru a se juca acolo. Și nu se poate pentru că nu dorește o persoană, pur și simplu nu vrea”, a spus Răzvan Burleanu, citat de Agerpres.

Amicalul România – Lituania, pe stadionul CFR Cluj?

Președintele FRF Răzvan Burleanu a mai adăugat că meciul amical România și Lituania s-ar putea juca fie pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” (n.r. stadionul CFR Cluj). Alte variante luate în calcul sunt și  stadioanele din Giourgiu și Timișoara.

Sunt câteva detalii de aranjat, pentru că nu putem fi siguri deocamdată că gazonul de pe Cluj Arena poate să ducă două meciuri (n.r. — cu Lituania și Spania) de o intensitate înaltă, pe 23 și 27 martie. Și în același timp patru antrenamente oficiale. Așa că acum ne gândim dacă meciul de pe 23 martie (n.r. — cu Lituania) mai poate avea loc pe Cluj Arena. Acest răspuns îl putem da doar după ce vom discuta cu cei care s-au ocupat de gazonul de acolo. Pentru meciul cu Lituania una dintre opțiuni este terenul echipei CFR (n.r. — stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”), iar o alta stadionul de la Giurgiu. Sau Timișoara, dar ar trebui să analizăm lucrurile privind deplasarea”, a afirmat președintele FRF, potrivit Agerpres.

Acesta nu este singurul eveniment sportiv de talie internațională ce va fi organizat la Cluj-Napoca. În perioada 16-17 aprilie 2016, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui meciul de tenis feminin România – Germania, din cadrul Grupei Mondiale a Fed Cup. De asemena, tot aici va avea loc și Campionatul European de gimnastică din 2017, care va avea loc în perioada 19 – 24 aprilie.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *