logo
Search
Generic filters
Exact matches only

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul România – Germania din cadrul Fed Cup

Federaţia Română de Tenis a anunţat punerea în vânzare a biletelor pentru meciul de tenis feminin România – Germania, din cadrul Grupei Mondiale a Fed Cup, care se va desfăşura în 16-17 aprilie 2016, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

UPDATE: Primele 5.000 de bilete scoase la vânzare online miercuri, 24 februarie, s-au epuizat deja. Însă, potrivit vicepreședintelui Federației Române de Tenis Răzvan Itu, vor mai fi scoase la vânzare și alte bilete.

Bilete mai sunt, am pus în vânzare cam 10.000, vrem să mai scoatem, dar depinde de cerinţele care sunt, pentru că şi internaţionale sunt foarte multe, nemţii cer şi ei. La Sala Polivalentă va fi greu să vindem, pentru că punem 1.000 de bilete la vânzare, spre exemplu, şi vin 5.000 de oameni”, a declarat pentru CJSport.ro Răzvan Itu.

—-

Biletele sunt disponibile, începând de miercuri, 24 februarie 2016, ora 13.00, pe site-ul Eventim și în rețeaua Eventim, inclusiv casieria Eventim din Iulius Mall Cluj. Preţul unui bilet este de 90 de lei/zi. Pentru acest meci nu sunt disponibile abonamente.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Clujul, gazda unui nou meci de FED Cup

Cea de-a doua întâlnire de Fed Cup, dintre România şi Germania, din barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup, va avea loc în perioada 16-17 aprilie 2016, pe zgură, în Sala Polivalentă şi contează pentru play-off-ul Grupei Mondiale.

Anunțul organizării acestui meci la Cluj-Napoca a fost făcut public la începutul lunii februarie, de președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, pe site-ul forului național.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (16 aprilie), urmând ca duminică (17 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și, dacă mai este necesar, meciul de dublu.

România și Germania s-au mai întâlnit o singură dată, în 1974, la Napoli, când Germania s-a impus cu 3-0 în faza sferturilor de finală ale Grupei Mondiale.

Meciul cu Cehia de la Cluj-Napoca a fost foarte bine organizat, atmosfera a fost incredibilă, iar fetele s-au simțit atât de bine încât am decis să ne întoarcem acolo pentru acest important meci cu Germania. Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României, a discutat cu jucătoarele și de comun acord au decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă, dar, de data aceasta, pe zgură”, a afirmat George Cosac, într-o postare apărută pe site-ul Federației Române de Tenis.

Prima întâlnire de Fed Cup găzduită de Cluj-Napoca a avut loc între 6 și 7 februarie 2016, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, când echipa României a întâlnit lotul Cehiei, în cadrul primului tur al Grupei Mondiale Fed Cup. Atunci, echipa României a fost învinsă de Cehia, deținătoarea trofeului, cu 3-2, la Cluj-Napoca, în timp ce Germania a pierdut cu 2-3 în fața Elveției, la Leipzig.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *