Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

[Interviu] Fidias Vasquez: „În România, Latin Beat e familia mea”

Fidias Vasquez, originar din Ecuador, s-a îndrăgostit de țara noastră și a decis să rămână aici pentru a-și continua viața. Pentru el, munca de zi cu zi se rezumă la crearea sculpturilor din lemn și a ornamentelor. Toate acestea le combină perfect cu orele de dans, de la care nu lipsește niciodată.

  1. Cum ai ajuns să te muți în România?

Am venit în plan profesional în 2009 pentru a fi parte din echipa care a restaurat cetatea Alba Iulia. Timp de un an am învățat limba și m-am îndrăgostit de țara aceasta, de istoria ei, cultura, peisajele și oamenii de aici.

  1. Am observat că pentru tine dansul e un stil de viață. De cât timp îl practici?

Fiind un latino american, dansul este parte din noi, nu putem concepe o viață fără dans. De când m-am mutat la Cluj, am dat de comunitatea dansatoare de ritmuri latino americane și africane. Fără să mă pot abține am început să învăț stilurile de dans practicate aici în România: Salsa Cubana, Salsa LA, Bachata și Kizomba.

  1. Care e preferatul tău?

Nu aș putea spune care este preferatul meu, deoarece mă bucur de fiecare stil în parte. În schimb, cursul pe care îl țin la Latin Beat studenților este cel de Salsa Cubana.

 

  1. Cum ai ajuns să îi cunoști pe cei de la Latin Beat?

Am participat la aproape toate școlile de dans latino din Cluj, iar la ultima la care am mers l-am cunoscut pe Tzache, fiind și ultimul meu instructor de dans. La scurt timp, el și-a deschis școala de dans Latin Beat și am decis să fac parte din aceasta. Pe ceilalți colegi îi consider în primul rând prieteni datorită calității lor de oameni.

  1. Ce îți place cel mai mult la această școală?

Ce îmi place cel mai mult la Latin Beat sunt prietenii. Asta, pe lângă calitatea și nivelul ridicat al cursurilor de dans predate.

  1. Dacă ar fi să descrii Latin Beat în 5 cuvinte, care ar fi acelea?

Adevărat spirit latino ca om și dansator.

  1. Ai un sfat pentru cititorii noștri?

Vă recomand să vă alăturați familiei Latin Beat. Pe lângă oportunitatea de a învăța ritmurile noastre „contagioase” de dans, aici aveți parte de o atmosferă plină de bucurie, prieteni și multe alte activități distractive.

Larisa Mureșan

Larisa Mureșan

Continuă să țintești tot mai sus. Cu eleganță și ambiție!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *