Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

5 Trucuri ca să devii mai încrezătoare de dimineață

Există dimineți în care te trezești și ești pregătită să înfrunți lumea. Totodată, există dimineți în care parcă nici nu vrei să te ridici din pat, gândindu-te că nu ești pregătită să înfrunți lumea de afară. Pentru acele dimineți, ți-am pregătit cinci sfaturi care să te ajute să îți recapeți încrederea în tine.

Ai în vizor pasiunea ta

În momentul în care începi să ai dubii despre încrederea pe care ar trebui să o ai în propriile forțe, e timpul să te întrebi „ce vreau și ce mă face fericită?” Dacă nu ai încredere în tine, de obicei e din cauză că nu îți dorești ceva destul de mult, sau din potrivă, îți dorești acel ceva prea tare și te sperie gândul că ai putea rata șansa să-l obții. Rolul întrebării este să îți readucă în vizor acel ceva și să te facă să ți-l dorești cu aceeași intensitate cu care o făceai la început.

Fii nepopulară

Este în regulă să fii propria-ți persoană și să nu te lași ghidată de ceea ce își doresc alții. Este OK să fii așa chiar dacă asta înseamnă că nu faci parte din „copiii populari din curtea școlii”. Fii tu însăți și nu-ți mai fă probleme despre ceea ce zic X și Y despre acțiunile tale. În final, tot ceea ce faci trebuie să aibă ca rezultat fericirea ta, nu a altora, nu-i așa?

Fii un burete

Absoarbe toată energia pozitivă și stoarce toată energia negativă din tine. Gândește-te la energia negativă ca la un burete de vase murdar, cu care nu poți curăța paharul de cristal pe care vrei să-l folosești. Apoi schimbă buretele murdar (aka sentimentele negative) cu unul perfect curat (sau sentimente pozitive și ambiții) și vei vedea cum paharul (adică încrederea ta) va străluci.

Inspiră

Nu mă refer la inspirație și expirație de această dată. Încearcă să îți setezi ca țel să inspiri pe cineva, să fii un model de viață pentru cineva. Atunci când simți că nu poți continua, că nu ai suficientă încredere în tine să faci ceea ce îți dorești, adu-ți aminte că e posibil ca, chiar fără ca tu să știi, să influențezi pe cineva să îți urmeze pașii. Sunt convinsă că vei vrea să fii un exemplu bun.

Amintește-ți!

Înainte să îți începi ziua, încearcă să îți aduci aminte de alte situații în care ai fost neîncrezătoare în forțele tale și să îți amintești ce ai făcut atunci pentru a trece peste. Câteodată, istoria se repetă, așa că e bine să ai în gând soluțiile din trecut pentru probleme similare. Iar dacă de data asta nu funcționează soluția anterioară, privește-o ca pe o provocare – o provocare despre cum să îmbunătățești acea soluție, astfel încât să funcționeze.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *