Search
Generic filters
Exact matches only

Ce să facem într-o dimineață de vară

Da, este adevărat că diminețile de vară sunt cele mai frumoase. Cu ocazia sosirii acestui anotimp minunat, diminețile sunt mult mai plăcute pentru fiecare. O dimineață de vară pur și simplu ne umple de energie și ne poate motiva la maxim, toate acestea fără ajutorul cafelei. Dacă mai punem la socoteală și delicioasa cafea, totul este superb. De cele mai multe ori, diminețile de vară sunt atât de însorite încât nu mai avem stare în casă. Mai jos putem afla câteva lucruri plăcute, pe care să le facem într-o dimineață însorită de vară, bineînțeles ne referim la zilele în care suntem liberi de la locul de muncă.

1. Lectura în parc

De ce să nu începem ziua într-un mod liniștit, plăcut și armonios? Putem începe ziua așa, dacă alegem ca dimineața să ne luăm cu noi o carte bună și să mergem în cel mai apropiat parc. Acolo, ne vom putea bucura de aer proaspăt, liniște și de savoarea unei dimineți de vară. Lecturatul în parc se poate face de regulă până la amiaz, atunci majoritatea oamenilor încep să vină în parc și liniștea ia sfârșit.

2. Sportul de dimineață

Este dificil să facem sport imediat ce ne-am trezit, dar nu imposibil. Suntem de părere că este mai greu până ne ridicăm din pat și ne înviorăm puțin. Vara este anotimpul perfect pentru puțină mișcare de dimineață. În acest fel, organismul nostru va fi mult mai puternic, iar noi vom fi mult mai sănătoși. În fond, este o plăcere deosebită să faci mișcare într-o dimineață însorită de vară. Dacă nu ne credeți, vă invităm să încercați.

3. Plajă în diminețile de vară

Bronzul este ceva de care avem nevoie cu toții, fie că suntem bărbați sau femei. Ei bine, soarele din diminețile de vară este extrem de bun pentru pielea noastră. Desigur că este recomandat să ne asigurăm cu ceva creme de protecție împotriva ultravioletelor. Dacă ar fi să precizăm perioada optimă în care să facem plajă, atunci cu siguranță aceasta este dimineață, deoarece atunci soarele este strălucitor și nu este atât de puternic precum în orele de prânz.

Acestea sunt doar câteva ideei și sfaturi despre ceea ce am putea face într-o dimineață de vară. Voi ce preferați să faceți într-o asemenea dimineață?

Citește și de ce e bine să alergi dimineața

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

One Response

  1. Sincer, mi-e dor de diminetile minunate, caldute si linistite de vara! E pur si simplu un moment minunat, ce pare (mai ales acum, iarna) desprins din alta lume.. Eu as prefera sa citesc o carte, sa ma plimb pe langa bloc admirand peisajul minunat, si as prefera sa ma trezesc chiar devreme. Daca ma trezesc tarziu, aproape ca mi se pare o zi pierduta (de vara). Vara pare lunga, dar totusi zilele sunt limitate, o vara vesnica as prefera sa fie Raiul pentru mine. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *