Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Parfum
Parfum

Cum să îți alegi parfumul în funcție de personalitate

Parfumurile potrivite sunt printre cele mai atractive accesorii la o persoană. Este foarte importantă alegerea unei esențe care să ți se potrivească și care să fie în ton cu personalitatea ta și cu trăsăturile sale. Acest accesoriu este unul foarte important, mai ales pentru cei pasionați de parfumuri, câteodată alegerea acestuia fiind o adevărată bătaie de cap. Există foarte multe elemente cum să ne alegem mirosul potrivit și este foarte important să o facem corect mai ales în momentul în care dorim să oferim un parfum cadou.

Iată câteva moduri prin care poți face alegerea potrivită, în funcție de personalitate.

Pentru persoanele romantice – Acestor tipuri de persoane li se potrivesc parfumurile florale, care să ducă cu gândul spre pasiune și prospețime. Notele cele mai potrivite sunt iasomia, trandafirul, liliacul, aceste arome ducând cu gândul spre copilările și spre o zonă de aer proaspăt. Aceste tipuri de esențe atrag atenția asupra persoanei ca fiind una caldă și foarte pasională.

Pentru persoanele îndrăznețe – Pentru aceste persoane cel mai potrivit parfum este cel pe bază de mosc. Acest miros oferă senzația de încredere în sine și curaj, lucru care te duce cu gândul la o persoană spontană, acest tip fiind unul care îi scoate în evidență foarte puternic personalitatea.

Pentru persoanele rafinate – Parfumurile lemnoase cu note de santal sau cedru, sunt foarte potrivite pentru aceste persoane. Acestea au un aer sobru și foarte pasional, scoțând în evidență orice persoană care le poartă. Acestea duc cu gândul la pădure și dau o anumită sensibilitate persoanelor pe care le poartă.

Pentru persoane precaute – Pentru aceste persoane, parfumurile cu miros de trandafir sunt printre cele mai potrivite. Oferă calm și sensibilitate și sunt perfecte pentru persoanele care au întodeauna grijă de ceea ce se află în jurul lor.

Pentru persoane perfecționiste – Acestora li se potrivește perfect un miros de santal. Persoanele cărora le place santalul tiind să fie foarte atente la tot ce se întâmplă în jurul lor, aspirând spre perfecțiune nu doar din partea celor din jur, cât și din partea propriei persoane.

Pentru persoanele stabile – Dacă apreciezi stabilitatea, parfumurile potrivite pentru tine sunt cele cu note de gardenia. Acestea au un aer floral care scot în evidență personalitatea unui om care preferă siguranța în viața sa și în relațiile cu cei din jur. Dacă îți plac aceste tipuri de parfumuri, îți place să faci parte din grupuri și nu ești o persoană care aspiră să fie un lider.

Toate aceste tipuri de parfumuri cu siguranță te vor ajuta să îl alegi pe cel potrivit pentru tine. Dacă ai impresia că nu ți se potrivește niciun tip de miros, oferă timp în a găsi unul pe placul tău. Sunt existente o multitudine de tipuri de parfumuri și branduri, printre care cu siguranță se numără și parfumul pe care îl cauți.

Citește și alte curiozități interesante despre parfumuri!

Cover - sursa: Pexels.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *