logo
Search
Generic filters
Exact matches only

5 jocuri video care îți vor ocupa timpul liber

Trebuie să recunoaștem că bărbații sunt cei mai predispuși să-și petreacă timpul liber jucând jocuri video, dar cunosc destul femei care nu se dau în lături de la uciderea câtorva monștri virtuali în weekend-uri. Mai jos am pus cap la cap o listă de 5 jocuri video care cu siguranță te vor captiva fie prin poveste fie prin gameplay-ul de care dispun.

Nu pot să garantez că fiecare joc de mai jos te va încânta, dar nu vei ști niciodată până când nu încerci.

Seria Assassins Creed

Sunt convins că deja ai auzit despre Assassins Creed, într-un fel sau altul. Este vorba despre o franciză de jocuri video de aventură care a apărut pentru prima dată în 2009, cu jocul intitulat simplu Assassins Creed. Până în prezent au mai apărut Assassins Creed 2, Assassins Creed Brotherhood, Assassins Creed Revelations, Asssassins Creed III și Assassins Creed Black Flag, urmând ca în toamna acestui an să-și facă apariția noul Assassins Creed Unity.

Este imposibil să nu te îndrăgostești de povestea acestui joc, care te poartă în diferite momente istorice ale omenirii, luptând împotriva uneltirilor unor oameni ambițioși și rău intenționați.

https://www.youtube.com/watch?v=GuLcqad-5Ls

Hitman Absolution

Este ultima apariție din seria Hitman, și totodată cel mai bine realizat dintre ele. Gameplay-ul, grafica, lucrurile pe care le poți face în joc și tehnicile de asasinare pe care le exerciți asupra oponenților te vor captiva ore în șir. Joacă Hitman dacă vrei să experimentezi viața unui asasin modern, în unul dintre cele mai frumoase jocuri ale anului trecut.

Spec Ops: The Line

Este un third person shooter care te pune în mijlocul unui Dubai postapocaliptic, în comanda unei echipe de trei soldați americani prinsă într-o luptă la care nu se aștepta și pe care nu o înțeleg decât mult mai târziu. Povestea este captivantă, tragică și interesantă, iar jocul îți oferă mai multe finaluri în funcție de deciziile pe care le iei pe parcurs.

Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist

Blacklist este unul dintre cele mai bune jocuri din această serie, un third person shooter care te va ține lipit de ecran și cu inima bătând la maxim în mijlocul schimburilor de gloanțe. Te folosești de tot curajul, intuiția și inteligența ta ca să găsești cea mai bună soluție pentru rezolvarea fiecărei situații tensionate și să învingi numeroșii inamici de pe câmpul de luptă.

Total War Rome II

Este un joc de strategie foarte interesant, care te plasează în vremea Imperiului Roman. Vei administra orașe, vei crea armate și vei încerca să cucerești cât mai mult teritoriu din întreaga lume, cu scopul de a domina celelalte popoare care se dezvoltă în jurul tău. Este un joc ce provoacă o adevărată adicție, astfel încât îți va fi foarte greu să îl lași deoparte o dată ce te-ai apucat de el.

https://www.youtube.com/watch?v=JReGDeaxaDI

Vezi și care sunt cei 10 pași pentru învățarea unei limbi străine în timpul tău liber.

foto

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *