Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
mesaj revelion
mesaj revelion

Mesaje de Revelion pentru persoana iubită

Sezonul sărbătorilor de iarnă nu s-a încheiat încă, așadar mai avem la dispoziție puțin timp pentru a ne mai destinde un pic.

Imediat urmează Revelionul astfel că va trebui să ne pregătim din nou cu o serie de mesaje pentru cei dragi. Cu siguranță ne dorim să le spunem cpersoanelor cu adevărat speciale din viața noastră cât de importante sunt pentru noi.

Iată o scurtă selecție de mesaje de Revelion pentru cea mai iubită persoană din viața noastră:

1. Fie ca Noul An să ne găsească din nou unul în brațele altuia, să privim cu încredere spre un viitor luminos care să ne găsească tot împreună. La mulți ani!

2. Celei mai magice persoane din viața mea nu pot decât să îi doresc toate bucuriile din lume și cât mai multă sănătate că de restul dorințelor sale mă voi ocupa eu. La mulți ani magia vieții mele!

3. Anul ce vine va fi mai bun din toate punctele de vedere și chiar dacă vor exista greutăți eu nu le voi simți dacă tu ești alături de mine. Iubirea ta îmi dă putere așadar voi realiza în Noul An tot ceea ce mi-am propus. La mulți ani!

4. La mulți ani pentru cea mai importantă persoană din viața mea! Nici nu am cuvinte pentru a-ți arăta cât de mult te apreciez.

5. Abia aștept să îmi pun o nouă dorință de Revelion. Cea de anul trecut s-a îndeplinit și acum suntem împreună. La mulți ani iubito/iubitule!

6. Dacă dorința mea de Anul Nou se va îndeplini înseamnă că vom fi împreună și anul viitor. Privesc din nou cu nerăbdare către un nou an plin de iubire și fericire alături de tine. La mulți ani!

7. N-aș putea să îmi petrec nicăieri altundeva Revelionul decât în brațele tale. Te iubesc nespus. La mulți ani iubire!

8. Persoana cu adevărat specială din viața mea merită tot ce e mai bun pe lume. Anul ce vine va fi cu adevărat special pentru noi doi și aștept cu nerăbdare să petrecem împreună noi clipe pline de iubire. La mulți ani!

9. Miracolul unui nou an se apropie cu repeziciune însă nu se poate compara cu miracolul vieții mele care ești tu. Te iubesc din ce în ce mai mult odată cu trecerea fiecărei secunde, ore, zile, săptămâni, luni, iar iubirea noastră devine mai profundă odată cu trecerea anilor.

10. Îți urez cât mai multe zile alături de mine pentru că meriți un răsfăț permanent și eu voi fi în culmea fericirii dacă îmi vei permite să am grijă de tine și în Noul An. La mulți ani!

11. Vreau să știi că am comandat eu tot vâscul din țară pentru a mă asigura că îmi vei da voie să îți ofer măcar o mică parte din săruturile pe care le meriți. Nu mă mai satur de buzele tale și în Noul An îmi propun să te sărut de cel puțin două ori mai mult decât în anul ce a trecut. La mulți ani!

12. Visul meu cel mai mare a devenit realitate atunci când te-am întâlnit și acum în fiecare an singura mea dorință ești tot tu. Te doresc din ce în ce mai mult. La mulți ani pentru cea mai specială persoană din lume!

Voi ce mesaje veți trimite de Revelion în acest an pentru persoana cu adevărat specială din inima voastră?

Citește și despre alte mesaje pe care le poți trimite persoanei iubite de dimineață sau ce nu e bine să faci în ziua de Anul Nou.

Cover - Sursă foto: shutterstock.com
Barbosul

Barbosul

Bărbosul este un scriitor atipic. Îi place să se informeze despre tot ce ţine de bărbaţi, mai ales relaţia acestora cu femeile. Scrie articole care oferă idei şi sfaturi în relaţia de cuplu, dar şi informaţii picante din lumea masculină.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *