logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Mesaje de bună dimineața pentru persoana iubită

mesaje

Relațiile sunt la fel de complicate pe cât sunt de frumoase. Deși lucrurile se mai simplifică pe parcurs, începutul este întotdeauna foarte greu. Întotdeauna. Spun asta prin prisma faptului că nu cunoști foarte bine persoana de lângă tine și nu știi clar ce anume îi place sau nu. Credeți-mă, oricât de bine considerați că o cunoașteți, sunt multe lucruri noi care vor apărea o dată cu trecerea timpului. Desigur, asta în cazul în care nu sunteți într-o relație cu o persoană care vă e prieten/ă de multă vreme.

Dar, dacă există un lucru universal valabil la începutul relațiilor, acela constă în declarații de dragoste și dovezi de iubire. Cum facem asta? Mai demult trimiteau scrisori. Acum trimitem SMS-uri. Când trimitem SMS-uri? Dimineața, desigur. Că doar vrem să se trezească cu gândul la noi. Sau să îi amintim că existăm. Oricum ar fi, ambele sunt scopuri bune.

Iată mai jos, din vastul internet culese, câteva exemple de asemenea texte care ar putea să-i capteze atenția și să-i aducă un zâmbet pe buze de dimineață.

Viața nu este întotdeauna cum ne-o dorim, dar o trăim cum putem mai bine. Nu există viață perfectă, dar există momente perfecte. Împreună. Bună dimineața!

Avem o relație ciudată și o prietenie unică. Eu sunt ciudat și tu ești unică. Bună dimineața!

Când mă gândesc că te gândești că mă gândesc la tine, gândește-te că mă gândesc că te gândești la mine. Se pare că eu mă gândesc mai mult. Bună dimineața!

Pentru că mesajele primite dimineața ne fac viața mai frumoasă. Dor de tine! Bună dimineața!

Un curcubeu ciudat, o furnică ascunsă în căușul palmei, ziua de azi și promisiunea de mâine. Toate pentru tine. Bună dimineața!

Desigur însă, înainte să recurgeți la astfel de texte, ar trebui să fiți siguri că acest gen de romantism este pe placul destinatarului. Dacă ajungeți la concluzia că nu se potrivește cu personalitatea sa, un simplu SMS cu Bună dimineața! și o invitație la cafea ar putea fi suficient.

Spuneți-ne în comentariile de mai jos dacă ați recurs vreodată la asemenea mesaje de dimineață și dacă au avut efect. Vrem să învățăm din experiențele altora.

Citește și mesaje de dimineață pentru ea sau vezi ce gânduri frumoase de dimineață îi poți trimite persoanei dragi.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

12 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *