Search
Generic filters
Exact matches only

Școala de dans – Latin Beat Dance Company

scoala de dans latin beat

„Cine n-are abonament la dans, să-și facă!”

Unde?

La Latin Beat Dance Company!

Școala de dans fondată în anul 2015 se bucură de zeci de cursanți (elevi, studenți, angajați, părinți, bunici) care aduc mereu cu ei buna dispoziție și dorința de a evolua.

La fel ca mulți alții, și noi le-am trecut pragul plini de emoție, dar și de curiozitate. Ne-am luat pantofii de distracție și am pășit pe ringul de dans alături de Tzache și Eny, instructorii școlii de dans Latin Beat. A fost o experiență unică și interesantă, de care o să vorbim într-un articol viitor, așa că stați aproape.

Am învățat să dansăm și am rămas plăcut surprinși de căldura cu care am fost întâmpinați și de răbdarea pe care instructorii ne-au arătat-o.

Dacă ei și-au făcut treaba exemplar, am făcut-o și noi pe-a noastră. Am luat o foaie și un pix (la propriu) și i-am întrebat câte ceva.

Care a fost nevoia de la care ați pornit când ați creat compania?

Toată mișcarea a pornit din dorința de a face lucrurile într-un mod diferit, orientat spre rezultate pozitive. Mai multe persoane cu aceeași viziune și dragoste pentru dans au fost ingredientele „secrete” pentru a crea ceea ce acum se numește Latin Beat. Sunt multe școli de dans în țară, dar și în oraș, însă puține făcute din pasiune, iar noi dorim să oferim servicii de calitate într-o atmosferă cât mai plăcută.

Care sunt beneficiile serviciilor pe care le oferiți?

Instructorii noștri dispun de o experiență vastă în lucrul cu oamenii, cât și ca pregătire profesională. Ne mândrim cu faptul că suntem foarte sociabili, iar această trăsătură a noastră este susținută și de acreditările obținute de-a lungul timpului.

Serviciile sunt de calitate și sunt orientate spre rezultate.

Cât de deschise sunt companiile pentru astfel de inițiative?

Depinde de situație. 😊

Dacă ei sunt cei care solicită serviciile din branșa noastră, atunci sunt destul de deschise, dar în cazul în care noi suntem cei care îi abordăm, aceștia sunt destul de reticenți.

Care este feedback-ul angajaților cu privire la serviciile pe care le oferiți?

Din partea celor cu care interacționăm feedback-ul este foarte pozitiv, lumea fiind satisfăcută, iar atunci când este loc de îmbunătățire, nu ezităm să o facem dacă ne stă în putință.

Cel mai bun indiciu este faptul că majoritatea celor care ne trec pragul revin de fiecare dată cu mare drag. Unii o spun, alții nu, dar cu siguranță se simte! 😊

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *