Search
Generic filters
Exact matches only

Sfaturi pentru relaxare – Partea 2

În prima parte a acestui articol am trecut în revistă câteva sfaturi utile despre cum poți să te relaxezi și să te bucuri de timpul liber pe care îl ai. Deși pare ciudat, există foarte mulți oameni care întâmpină probleme în obținerea stării de relaxare chiar dacă se află în weekend sau în concediu, tocmai pentru că stresul acumulat la servici este prea mare. În continuare însă îți prezentăm câteva sfaturi care, conform wikihow.com, te pot ajuta să te bucuri cum se cuvine de timpul tău liber.

Relaxează-ți mintea

După ce te-ai asigurat că ai acceptat faptul că ești stresat și ai reușit să îți relaxezi și corpul, este timpul să îți îndrepți atenția către minte. În primul rând, exersează gândirea pozitivă. Acest lucru te va ajuta să îți iei gândul de la lucrurile negative și îți vor da o stare de bine. Gândește logic, nu lăsa sentimentele să intervină și ferește-te de spațiile sau oamenii de care te simți copleșit.

Dacă te afli în vacanță, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să uiți de servici. Tot pentru relaxarea minții poți face meditație, poți apela la hobby-urile tale, poți râde cu prietenii sau poți petrece timpul cu animalele de companie.

Rămâi relaxat în jurul oamenilor stresați

O dată ce ai ajuns cu bine în starea aceea zen potrivită pentru o vacanță, ultimul lucru de care ai nevoie este cineva stresat în jurul tău, care să îți amintească de toate problemele pe care le ai și tu. Pentru a scăpa de astfel de persoane, crează-ți în jurul tău un scut invizibil și nu mai asculta nimic din ce spun ei. Deconectează-te de pe rețelele de socializare și nu mai discuta cu oameni despre care știi că sunt stresați.

Încearcă în schimb să îți petreci timpul cu oamenii calzi, relaxați, care nu vorbesc continuu despre greutățile proprii și despre problemele de acasă, de la servici sau de pe stradă.

Te invit și pe tine să ne spui în comentariile de mai jos ce ai mai putea face pentru a te deconecta de la stresul zilnic și a petrece relaxant timpul liber.

foto

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *