Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Weekend romantic in România

Dacă vrei să pleci într-o escapadă romantică de-un weekend cu jumătatea ta și nu știi unde, de ce să nu alegi România? Știu că probabil crezi că nu e suficient de romantic la noi, dar dă-mi voie să-ți dovedesc contrariul. Îți propun mai jos 5 locuri din țara noastră care sunt perfecte pentru un weekend romantic.

Predeal

predeal-romania_70967742

Sursă foto: © Dianabuc

Una dintre cele mai frumoase escapade romantice se face la munte. Aer puternic oxigenat, răcoare, deconectare de la viața monotonă din fiecare zi – astea sunt doar câteva motive pentru care cred că Predealul e o opțiune perfectă. O plimbare printre munți, feriți de ochii curioși va reîmprospăta relația dintre voi și vă va revigora atât mental, cât și psihic.

Constanța

casino-constanta_13041955

Sursă foto: © Romeo Huidu

Dacă nu la munte, atunci la mare. Dacă nu-ți place muntele, poate preferi un weekend în Constanța. Ai la dispoziție stațiunile din apropiere (în special Mamaia, dar dacă preferați ceva mai calm, nici celelalte stațiuni nu sunt departe) pentru o zi de relaxare la plajă. Pe lângă asta puteți face o vizită la Delfinariu și vă puteți plimba ținându-vă de mână pe faleză.

Timișoara

timisoara-romania_7669394

Sursă foto: © Mihai-bogdan Lazar

Dacă ție și persoanei tale iubite vă place să mergeți în City Breaks, Timişoara e un loc perfect. Pe lângă minunata arhitectură a orașului plin de istorie, în Timișoara vă puteți bucura și o scenă artistică bine conturată. O promenadă în centrul orașului și vizitarea unor monumente istorice pot face dintr-un weekend banal, unul plin de amintiri plăcute.

Sighișoara

cetatea-sighisoara_61025655

Sursă foto: © Janos Gaspar

În cel mai bine păstrat oraș medieval din România, romanticismul e dus la un cu totul alt nivel. Aici, iubirea voastră e transportată în trecut, în timp ce vă plimbați printre casele medievale din oraș și vă bucurați de tot ce e de văzut acolo. În fiecare an, la sfârșitul lunii iulie, se organizează un festival medieval care vă poate induce și mai mult în starea atemporală oferită de oraș.

Târgu Jiu

masa-taceri-tragu-jiu_61379791

Sursă foto: © Ammit

Ce poate fi mai romantic decât o vizită la Poarta Sărutului și un jurământ de iubire lângă Coloana Infinitului. Operele de artă ale lui Brâncuși sunt amplasate aici și dintr-o escapadă de weekend puteți crea o poveste romantică incredibil de frumoasă.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *