Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Weekend romantic în străinătate

Dacă tu și jumătatea ta nu aveți timp de un concediu cum se cuvine, poate ar trebui să vă gândiți și la opțiunea unei escapade romantice într-un oraș din Europa. Ți-am stârnit interesul? Dacă da, citește mai departe să afli care sunt propunerile mele pentru un weekend de vis alături de persoana iubită.

Paris, Franța

cuplu-in-paris_32054231

Sursă foto: © Nataliaderiabina

În mod evident, primul oraș de pe lista mea e poate cel mai romantic oraș din lume, Parisul. Nu trebuie neapărat să vizitați multe atracții turistice în cele două zile când sunteți acolo, dar trebuie să vă bucurați împreună de un mic dejun franțuzesc, o cafea cu lapte și-un croasant sau o pain au chocolat. Seara, plimbați-vă pe Champs Elyzees înainte să luați cina pe un balcon elegant cu șampanie și mâncare extraordinar de gustoasă.

Veneția, Italia

cuplu-in-venetia_31831532

Sursă foto: © Goodluz

Un alt oraș evident de pe lista mea este Veneția, orașul plimbărilor pe apă. Imaginează-ți: tu și jumătatea ta într-o gondolă, cu un gondolier care cântă în timp ce vă plimbă pe canalurile orașului. Un alt must este Piața San Marco, unde puteți hrăni porumbeii, cărora nu le este frică de oameni. Și fiind în Italia, puteți oricând să aveți un weekend clișeistic de romantic, încheindu-l cu o farfurie împărțită de spaghete.

Bruges, Belgia

bruges-belgia_47898120

Sursă foto: © Raquel Pedrosa

Cea mai mare parte a arhitecturii medievale a orașului Bruges din Belgia este păstrată intactă. Acesta este motivul pentru care îți recomand o escapadă romantică acolo. Nu doar că vă veți plimba pe străzile unui loc plin de istorie, ci vă veți putea simți ca fiind parte din acea epocă. Puteți trăi povestea voastră de dragoste într-un weekend atemporal.

Santorini, Grecia

cuplu-in-santorini-grecia_54433844

Sursă foto: © Flydragonfly

În escapada romantică în Santorini Grecia vă așteaptă un weekend de relaxare. Vă puteți bucura împreună de o zi la plajă sau o zi în care să vă răsfățați la un centru SPA cu terapii de masaj pentru cuplu și așa mai departe. Mai mult, în weekendul petrecut acolo, ia cu tine o cameră subacvatică și faceți câteva poze romantice sub apă alături de pești și recif.

Edinburgh, Marea Britanie

cuplu-in-edinbrugh_51522614

Sursă foto: © Andrey Bayda

Țara lui Shakespeare are și ea unele locuri superbe pentru o escapadă romantică de weekend. Edinburgh are un peisaj dramatic, plin de romantism. Dacă ajungi acolo împreună cu perechea ta, vă puteți bucura de o puternică scenă culturală și vă puteți lăsa absorbiți de literatură, muzică sau arhitectură și galerii de artă. Tot aici, te poți bucura de o cină romantică la lumina lumânării alături de persoana iubită și vă puteți lăsa duși de val de atmosfera romantică.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *