Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
trezire
trezire

Trei aplicații pentru alarma de dimineață

Pe cât de dulce e somnul de dimineață, pe atât de dificilă este trezirea. Oricât de mult am dormi peste noapte, dimineața ne-am dori ca întotdeauna să mai petrecem măcar 5 minute în patul nostru cald, departe de frigul și de aglomerația de afară. Din păcate, acest lucru este posibil doar cu diverse repercusiuni, respectiv o perioadă mai scurtă de timp pentru a te face gata și a pleca spre job sau, eventual, ajungerea cu câteva minute sau ore bune peste limita admisă. Cu toate acestea, ceea ce putem face noi este să ne transformăm procesul de trezire de dimineață într-unul mult mai plăcut, utilizând o serie de aplicații care să ne bucure și să ne facă să ne dorim să vedem razele soarelui, chiar și de dimineață.

Aplicația Walk up! Alarm Clock

Tehnologia are avantajele și dezavantajele ei. Pentru perioada de dimineață, însă, beneficiile sunt nenumărate. O opțiune drastică pentru cei care se știu că nu se pot trezi decât prin intermediul unor instrumente puternice este reprezentată de această aplicație iOS. Procesul este foarte rapid și simplu – alarma setată pe această aplicație poate fi oprită printr-o singură metodă, respectiv prin a lua telefonul în mână și a-l plimba prin cameră. Nu există nici măcar o opțiune de oprire, scuturare sau de amânare pentru această aplicație, deci gândește-te de două ori înainte ce îți dorești.

ZenAware App

Această aplicație este concepută pentru un proces lin de trezire, într-un mod pașnic și plăcut. Alarma ZenAwake începe cu unde sonore de frecvență joasă care relaxează și conectează mintea de dimineață. La doar 2,99 dolari, aplicația afișează zilnic un nou citat plin de inspirație care poate fi, în continuare, partajat prin intermediul rețelelor sociale – Facebook sau Twitter.

Aplicația BetterMe

Nu există nimic mai motivant decât o experiență plină de rușine în public. Acesta este conceptul care stă la baza acestei aplicații, plină de responsabilitate. Marele avantaj este că poate fi instalată și accesată în mod gratuit, atât pe iOS cât și pe Android. Astfel, aplicația umilește utilizatorii prin postarea pe Facebook a zilei și orei atunci când utilizatorul apasă butonul de amânare și, respectiv, atunci când sună alarma. Puțin cam jenant, nu…? Bineînțeles că da, însă la fel este și somnul peste program. Este de 10 ori mai bine să te trezești mai repede decât să îți începi ziua într-un mod rapid, cu o dimineață în care nu apuci să iei micul dejun.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *