Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
bec_4
bec_4

Ziua Economisirii Energiei Electrice – 10 ianuarie

Una dintre cele mai mari probleme pe care le întâlnim în societatea modernă este irosirea resurselor de care dispunem și care ne ajută să ne dezvoltăm. Una dintre aceste resurse este reprezentată, evident, și de energia electrică, pe care mulți dintre noi o tratează ca pe ceva absolut normal, dar care este un lux pentru multe zone ale lumii, inclusiv regiuni din România.

Ziua Economisirii Energiei Electrice ne îndeamnă la cumpătare atunci când vine vorba despre consumul de curent, fie că vorbim despre lumina din casă, despre încărcătorul de la laptop sau despre orice alt aparat care consumă curent.

Scopul acestei zile este acela de a trezi în oameni simțul responsabilității atunci când vine vorba despre consumul de energie electrică. Ideal ar fi să ne modelăm acest comportament pe viitor astfel încât să nu consumăm mai multă energie decât avem nevoie. Pe lângă faptul că vom economisi destul de mulți bani, trebuie luat în considerare și serviciul pe care îl vom face planetei.

Fii și tu o rotiță utilă dintr-o mișcare globală de lăudat. Stinge becul!

Citește și despre Ziua Internațională a Rotației Pământului.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Barbosul

Barbosul

Bărbosul este un scriitor atipic. Îi place să se informeze despre tot ce ţine de bărbaţi, mai ales relaţia acestora cu femeile. Scrie articole care oferă idei şi sfaturi în relaţia de cuplu, dar şi informaţii picante din lumea masculină.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *