Search
Generic filters
Exact matches only

Ce poți vedea la cinematograf în februarie

Luna februarie se anunță a fi una interesantă în ceea ce privește cinematografia. În această lună vor avea premiera în România câteva comedii, dar și drame, thrillere sau filme de acțiune. Dacă ești curios să afli ce anume poți viziona la cinema în această lună, citește mai departe.

Bunicul Dezlănțuit

Un bunic nebun și multe întâmplări comice! „Dirty Grampa” are premiera în România în 5 februarie și îi prezintă pe Zac Efron și Robert De Niro în rolurile de nepot, respectiv bunic. Cei doi fac o călătorie împreună după ce Jason (Efron) trebuie să îl conducă pe bunicul său Dick (De Niro) în Florida, pentru o vacanță.

Trauma

Drama, cu titlul original „Concussion”, dezbate problemele de sănătate pe care jucătorii de fotbal american le întâmpină în urma loviturilor repetate. Will Smith joacă rolul principal în acest film, iar personajul său, doctorul patolog Bennet Omalu, descoperă adevărul despre traumele suferite de jucători. Acesta luptă pentru adevăr împotriva Ligii Naționale de Fotbal (NFL). Alături de Smith, din distribuția peliculei fac parte și Alec Baldwin și Albert Brooks. Premiera va avea loc în 5 februarie.

Năzdrăvanii din pădure. Speriosul sperioșilor

Boog, Elliot și restul haioaselor personaje animate din pădure se întorc pe marile ecrane tot din 5 februarie. Acestea se străduiesc să îl vindece pe Boog de frică, după ce ursul a rămas înfricoșat de o poveste de groază.

Orizont

Dacă vrei să vezi un lungmetraj românesc, Orizont este filmul pentru tine! Va avea premiera în cinematografele românești în 12 februarie și spune povestea lui Lucian (András Hatházi) și a Andrei (Rodica Lazăr), care administrează o cabană, undeva în munții Apuseni. Cei doi soți se trezesc în mijlocul unui conflict între cei care încalcă legea și cei care o impun.

Zoolander 2

Zoolander a fost cândva cel mai râvnit  model masculin din lume. Anii au trecut însă, iar acum moda s-a schimbat. Derek (Ben Stiller) și Hansel (Owen Wilson) revin în atenția publicului încercând să salveze lumea de la distrugerea gândită de maleficul Mugatu (Will Ferrell). Poți viziona acest film în sala de cinema începând cu 12 februarie.

Cum să fii singur și fericit

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă dacă, la vârsta de 30 de ani, nu ești într-o relație, pe cale să îți întemeiezi o familie? Bazată pe cartea omonimă, „How to be single” este o peliculă de comedie cu Rebel Wilson și Dakota Johnson în rol principal. Acestea petrec câtva timp în New York, pentru a învăța cum să se bucure de faptul că sunt singure. Premiera acestuia va avea loc în data de 12 februarie.

Deadpool

Un fost agent al Forțelor Speciale descoperă că este bolnav de cancer. Acesta este inclus într-un program guvernamental care face experimente pentru a oferi puteri asemănătoare lui Wolverine din X-men, oamenilor simpli. Deadpool este alter-egoul adoptat de Wade Wilson (Ryan Reynolds) după procedura care îi schimbă viața. El are un simț al umorului bine dezvoltat și îi caută pe cei care l-au desfigurat în timpul experimentelor. Ai putea spune că e un altfel de supererou. Deadpool apare în cinematografe în 12 februarie.

Mândrie, prejudecată și zombi

Lungmetrajul este o adaptare a cărții omonime, scrisă de Seth Grahan-Smith și poate fi încadrat în genul horror, dar și în comedie. Povestea îmbină elemente din firul narativ al cunoscutei opere Mândrie și Prejudecată (de Jane Austen) cu elemente contemporane (sau mai exact, din fascinația oamenilor de azi în ceea ce privește zombi). Din distribuția acestuia fac parte Matt Smith (care l-a jucat și pe al 11-lea doctor în serialul de succes Doctor Who), Lilly James și Lena Headey. Vei putea viziona acest film începând cu 19 februarie.

Ave, Cezar!

Ce se întâmplă când un studio de la Hollywood trebuie să-și răscumpere cel mai prețios star de cinema, care a fost răpit? George Clooney ia rolul unui actor de Hollywood, care urmează să îl joace pe Împăratul Roman Cezar și care a fost răpit. Acțiunea se întâmplă în anii ’50, iar din distribuția filmului fac parte și Scarlett Johanson, Channing Tatum și Jonah Hill. Pelicula va avea premiera în 19 februarie.

Jane: Lupta pentru supraviețuire

https://www.youtube.com/watch?v=XsTWArbgeD8

Jane este pe lista celor căutați în Vestul Sălbatic. Aceasta se luptă pentru a-și proteja familia. Rolul personajului principal este interpretat de Natalie Portman. Filmul de acțiune western va putea fi vizionat în cinematografe in 26 februarie.

Spotlight

https://www.youtube.com/watch?v=tb_WgKDqPsE

O anchetă jurnalistică de mare amploare este plănuită de jurnaliștii de la Boston Globes. Subiectul anchetei îl face scandalul din jurul preoților catolici acuzați de pedofilie. Filmul este o dramă bazată pe evenimente reale și îi are în rolurile principale pe Michael Keaton și Marc Ruffalo. Premiera acestui film biografic este în 26 februarie.

Zeii Egiptului

Într-o lume în care zeii egipteni sunt reali, un tânăr hoț îl ajută pe Horus să salveze lumea. Horus (Nikolaj Coster-Waldau) și-a pierdut ochii într-o luptă cu Seth (Gerard Butler), după ce acesta din urmă l-a omorât pe tatăl său, Osiris. Povestea fantastică va avea debutul cinematografic în 26 februarie.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *