Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
suflet-batran
suflet-batran

7 semne că eşti un suflet bătrân

Ţi s-a spus încă de mic că eşti mai matur decât pari? Lumea tinde să apeleze la tine pentru sfaturi în mai toate domeniile vieţii? Te simţi mai în vârstă decât eşti? Ai putea fi un suflet bătrân. Se consideră că aproximativ 10% din populaţia planetei este formată din astfel de suflete, iar dacă nu eşti unul dintre ele, cu siguranţă ai şansa să întâlneşti un astfel de suflet pe parcursul vieţii. Iată câteva semne pentru a recunoaşte un suflet bătrân.

  1. Ai drumul tău. Independent de părerile celor din jur şi de criticile societăţii, tu mergi pe calea aleasă. Pentru că sufletele bătrâne nu sunt interesate de aceleaşi lucruri ca şi cei de o vârstă cu ei, vei fi considerat de multe ori un om care nu reuşeşte să se integreze.
  2. Ai o mare dorinţă pentru cunoaştere, înţelepciune şi adevăr. Sufletele bătrâne sunt atrase în mod natural de intelect, înţelepciune şi filosofie. Stilul de viaţă superficial este exclus şi nu are valoare.
  3. Ai înclinaţii spirituale. Sufletul bătrân ştie că dragostea, pacea şi iluminarea sunt lucrurile de care trebuie să ţină cont în viaţă şi va face tot posibilul să se înconjoare de lucruri şi oameni care îl aduc mai aproape de aceste concepte.
  4. Nu te-ai integrat în niciun grup în copilărie. Te înţelegeai mult mai bine cu adulţii şi te plictiseau jocurile colegilor. Din acest motiv de multe ori nu aveai prieteni sau prietenul tău cel mai bun era bibliotecarul, cu 40 de ani mai în vârstă decât tine.
  5. Reflectezi des asupra gândurilor şi sentimentelor tale. Sufletele bătrâne au învăţat deja multe lecţii de-a lungul vieţilor pe care le-au trăit aşa că ai tendinţa mereu să analizezi cu atenţie ceea ce simţi şi ceea ce îţi doreşti de la viaţă.
  6. Vezi imaginea de ansamblu. Majoritatea oamenilor tind să clasifice mereu orice li se întâmplă în „bun” sau „rău”. Însă sufletele bătrâne ştiu că totul se întâmplă cu un rost şi nu se grăbesc să judece şi să ia decizii pripite. Ele analizează şi reflectă asupra celor întâmplate, nedorind să aducă mai multă energie negativă în acea situaţie.
  7. Nu eşti materialist. Te concentrezi mai mult pe frumuseţea vieţii şi a naturii şi nu pe lucrurile trecătoare şi superficiale din viaţă. Eşti conştient că avem un timp limitat şi scurt pe acest pământ şi că nu trebuie să intervenim în miracolele naturii. Te mulţumeşti cu puţin şi încerci mereu să oferi din ceea ce ai şi celor din jur.

Fie că reîncarnarea este un lucru în care crezi sau nu, trebuie să recunoşti că sunt printre noi astfel de oameni care par că nu se încadrează în tiparele societăţii şi au o aură misterioasă pe care o putem atribui ideii de suflet bătrân.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Simona

Simona

Simona locuieşte în Cluj-Napoca şi lucrează în domeniul ONG. Îi place foarte mult să citească, să scrie şi să fie înconjurată de cărţi. Pe Simona o interesează tot ce ţine de dezvoltarea personală, îi plac proiectele faine, în special cele de voluntariat sau care au un impact social ridicat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *