Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să arăți mai bine în poze

sedinta-foto

Știi momentele alea când oglinda îți spune o chestie și aparatul foto cu totul altceva? Ei bine, e normal să se întâmple așa, pentru că ochii tăi și aparatul foto au „setări” diferite. Totuși, există câteva trucuri care te pot ajuta să-ți optimizezi imaginea în fotografii. Iată care sunt acestea!

Machiaj

În primul rând, trebuie să ai o atenție sporită în ceea ce privește machiajul pe care îl porți. Makeup artiștii recomandă să îți potrivești nuanța fondului de ten la baza gâtului, nu pe față. Explicația constă în faptul că gâtul e de multe ori mai deschis decât restul corpului. Ca să nu se vadă o diferență atunci când lumina blițului cade pe tine, e necesar să îți uniformizezi nuanța pielii

O altă problemă legată de machiaj este definirea feței și aplicarea fardului de obraz. Dacă nu ai aplicat nimic în afară de fond de ten, lumina blițului îți va aplatiza fața și te va face să pari ca o stafie. Asta pentru că lumina puternică a blițului va face ca orice umbră de pe fața ta să dispară. Este necesar ca atunci când faci poze cu bliț să îți definești fața și să pui culoare în obraji. Chiar dacă pe viu ți se va părea că ești prea puternic machiată, în poze va ieși nuanța perfectă.

Dacă ai probleme cu excesul de sebum pe față, tapotează cu un șervețel sau o hârtie pentru sebum înainte de ședința foto, pentru a te asigura că fața ta nu emană prea multă lumină.

Nu în ultimul rând, când vine vorba de machiaj, asigură-te că ochii îți sunt definiți cu un strat de mascara și că ți-ai ondulat genele înainte de a aplica rimelul. Asta îți va asigura că ochii tăi par mai mari și mai deschiși.

Postură

Dacă ți-e frică de gușa de pe bărbie, care poate apărea într-o poză din cauza posturii, încearcă să îți alungești gâtul. Încearcă să îți pui fruntea la înaintare, coborând puțin bărbia în același timp.

Dacă ai probleme cu ținutul ochilor deschiși în timp ce ți se face o poză cu bliț, ține-ți ochii închiși până la momentul pozei și deschide-i încet atunci. Nu vei apuca să reacționezi suficient de repede la lumina blițului și vei ieși cu ochii deschiși în poză. În aceeași ordine de idei, dacă problema ta este că ai ochii roșii în toate pozele, uită-te la o lumină puternică înainte să îți faci poza. Astfel îți vei micșora pupilele și efectul de ochi roșii va fi semnificativ diminuat.

Dacă vrei să ieși mai subțire în poze, te poți folosi de figura covorului roșu. Știi tu… postura aceea pe care vedetele o adoptă pe covorul roșu, cu o mână în șold, corpul ușor rotit și privirea peste umăr. Poți râde de ea, însă de ce crezi că e adoptată de atâtea vedete? Pentru că funcționează!

Nu în ultimul rând, studiază-ți pozele care îți plac și determină ce anume îți place la ele. Exersează-ți zâmbetul, postura sau expresia, dacă crezi că aia te avantajează și nu uita să te distrezi în timp ce îți faci poze. De multe ori, distracția face mai mult decât poza în sine. Te invit să descoperi și cum să faci un selfie perfect!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *