logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Idei creative pentru un candy bar memorabil

candy bar

Candy bar-ul a devenit mai nou un element nelipsit din decorul oricărui eveniment, fie că vorbim despre o nuntă, botez sau evenimente corporate. Dar, pentru că fiecare își dorește ca acest colțișor dulce să surprindă și să încânte privirile și gusturile invitațiilor, iată câteva idei de care trebuie să ții cont în amenajarea lui.

Respectă design-ul și tematica evenimentului tău

Acesta este primul pas de care trebuie să ții cont atunci când alegi să amenajeze un candy bar. Pe lângă gustul deliciilor alese, contează și modul de prezentare. Așa că, vorbește cu organizatorul de evenimente și prezintă-i modul în care este amenajată sala, decorațiunile pe care dorești să le folosești, paleta de culori.

Nu sufoca foarte mult candy bar-ul

Asigură-te că toate elementele se reunesc într-o armonie perfectă. Fă-ți o listă cu produsele care vrei să fie prezente și nu încărca foarte mult bufetul, pentru că îți va influența în mod negativ decorul. Cei prezenți vor fi mult mai atrași de modul de organizare decât de abundența de dulciuri și fructe.

Asigură-te că există vesela și tacâmurile potrivite

Optează pentru diverse borcane din sticlă transparente, platouri supraetajate, bomboniere decorate și asigura-te că invitații tău au vesela necesară pentru a le servi. Ține cont și de proporțiile recipientelor. Suporturile cu picior sau cele etajate conferă dinamism și economisesc spațiu prin poziționarea pe verticală. Bombonierele și borcanele sunt perfecte pentru prăjiturile uscate, bomboane și jeleuri.

Adaugă și diverse etichete personalizate sau mesaje

Dacă există anumite produse pe care nu toată lumea le cunoaște se pot face niște etichete personalizate cu descrierea produsului. De asemenea, se pot trece și ingredientele dacă cineva este alergic sau pur și simplu câteva mesaje drăguțe care să completeze decorul candy bar-ului.

Ține cont și de sezon!

Bufetul de dulciuri, pe lângă delicatesele care pot fi servite în orice anotimp, trebuie să cuprindă și produse sezoniere. Temperatura este un alt factor care trebuie luat în considerare. Dacă nunta este organizată vara, căldura poate afecta aspectul candy bar-ului mai ales dacă dulciurile conțin diverse creme, toping-uri, frișcă. Pentru zilele mai călduroase, poți opta pentru o fântână de ciocolată asezonată cu un festin de fructe.

Astfel, pentru un candy bar cu adevărat memorabil asigură-te că știi care este numărul real al invitațiilor pentru ca mai apoi să poți face lista cu necesarul pentru organizarea bufetului. Ține cont și de tematica și sezonul în care are loc evenimentul, iar pe timpul petrecerii asigură-te că există o persoană care să se ocupe de imaginea acestuia.

Cum ar arăta pentru voi candy bar-ul perfect?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *